Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Reveal 2022
  • Babolat Reveal 2022

Babolat Reveal 2022

PVP: 658,20 kr
547,95 kr
-17% Babolat
Babolat Reveal 2022 paddelpaddel | Återför bollen till det rivaliserande fältet med lätthet med detta Babolat initieringsracket, ett damracket med en bred sweet spot, lätt vikt och hanterbar
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket för kvinnor Babolat Reveal White

Börja spela med kvalitetsprodukter till bästa pris med den nya racketkollektionen Babolat 2022. En ny upplaga av Reveal padel racket återkommer i vitt, en modell för kvinnor designad i en rund form och låg balans som kommer att förlåta alla våra misstag.

För en bättre anpassning har den tillverkats med en lägre vikt och flexibla material har använts i dess konstruktion. Således kombinerar den glasfiber med mjukt eva-gummi inuti. På så sätt uppnås en mjukare beröring och större förnimmelser vid slag.

Babolat Reveal vit och rosa, funktioner

  • Lättare vikt av Babolat Reveal 2022 för enkel hantering.
  • Kontroll padel racket tack vare sin runda form och låga balans.
  • Snabb att anpassa då glasfiber har använts i dess konstruktion.
  • Babolat billigt racket som hjälper oss att fullända vår teknik.
  • Mjuk vid beröring så den absorberar vibrationer mycket bra.
  • Bra bollutbyte och större sensationer när man slår med det mjuka eva-gummit inuti.
  • En av Babolat Padel 2022 damracket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till kvinnor som är nya med padel eller nyligen har spelat eftersom det är ett initieringpadel racketlracket med en bred sweet spot som gynnar spelarnas utveckling och förbättring.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det hjälper dig att enkelt återföra bollen till det rivaliserande fältet, en grundläggande aspekt när du startar. Den återkommer även med en spektakulär design i vitt och med en grå logga och rosa detaljer, väldigt feminint!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 345-355 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2021
Våra bästa produkter