Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Contact 2022
  • Babolat Contact 2022

Babolat Contact 2022

PVP: 877,05 kr
602,80 kr
-32% Babolat
padel racket de padel Babolat Contact 2022 | Njut av den bästa kontrollen med detta babolat-racket, en modell för att börja spela gjord med flexibla material och mjukt gummi för mer komfort
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Contact Grey and Blue initieringpadel racketlracket

Få den nya Babolat Padel 2022 racketkollektionen till bästa pris, du hittar modeller för alla målgrupper och stilar. Upptäck kontaktpadellracket från märkets initiala serie, så den har en lätt vikt, rund form och balans nära handen så att det är väldigt lätt för dig att spela med den.

Företaget har använt kvalitetsmaterial för sin konstruktion, såsom glasfiber i hela strukturen och EVA-mjukt gummi i kärnan för större komfort. Den har också ett skydd i ramområdet för att förhindra friktion och förlänga dess livslängd.

Babolat Contact blå och grå, funktioner

  • Bred sweet spot av Babolat Contact 2022 tack vare sin runda form och låga balans.
  • Glasfiberram och plan.
  • Bred sweet spot som kommer att förlåta alla dina misstag.
  • Reducerad vikt för enklare hantering.
  • Idealisk för att förhindra epikondylit.
  • Utmärkt bolleffekt med det mjuka eva-gummit som används i kärnan.
  • En av Babolat-racket som startar 2022.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den idealisk för pojkar på medium nivå eller de som har spelat en kort tid eftersom det är en kontroll, lätt och hanterbar padel racket som hjälper dig att förlåta dina misstag.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare det mjuka gummit genererar den knappt vibrationer, så du kan spela utan obehag i timmar. Dessutom har dess image förnyats och byrån har gett den en mycket modernare touch med sin design i gråtoner och blå detaljer.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen, som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias, tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 345-355 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter