Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Reflex 2022
  • Babolat Reflex 2022

Babolat Reflex 2022

PVP: 1 206,70 kr
986,75 kr
-19% Babolat
Babolat Reflex 2022 padel racket | Förbättra ditt spel med detta Babolat padel racket, en mångsidig och lätt modell som anpassar sig till alla åtgärder så att du kan prestera på din bästa nivå
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Babolat Reflex Grå

Bli ett proffs inom denna sport i händerna på Babolat Padel 2022. Köp det nya Reflex padel racket i grå toner, en modell som utmärker sig för sin mångsidighet eftersom den snabbt kan anpassa sig till alla spelstilar tack vare sitt droppformat och fokuserad balans.

För dess tillverkning har kol använts i ramområdet, vilket ger den större motståndskraften. Ytorna är gjorda av glasfiber, ett mer elastiskt material som ger större spelbarhet. Den har även eva mjukt gummi för en mjukare beröring och minskar vibrationer.

Babolat Reflex i gråtoner, funktioner

  • Babolat Reflex 2022 ger spelaren lika kraft och kontroll.
  • Ramkonstruktion i kol för att öka dess motstånd.
  • Mångsidigt racket tack vare sitt rivformat och centrerade balans.
  • Glasfiber ansikten, så det är lättare att leka med.
  • Behaglig beröring med det mjuka gummit inuti.
  • Bred sweet spot som hjälper oss att korrigera off-center bollar.
  • En av de nya Babolat 2022 Padel racketsna.

Vem är det till? Den bästa allierade för killar som tränar ett par gånger i veckan, med en mellannivå i spel som vill förbättra sig. Det är därför vi rekommenderar ett balanserat och snabbanpassande padel racket för att prestera maximalt i varje åtgärd.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett racket som gynnar spelarens anpassning kommer det inte att vara svårt för dig att vänja dig vid det. Den återkommer också med en spektakulär kamouflagestil med gråtoner och blå detaljer, det vackraste!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling, till den grad att det blivit ett av favoritmärkena för de flesta spelare. Denna säsong återvänder med en omfattande katalog av padelprodukter.

Baserat på arbete och ansträngning har det blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour, och några av de bästa spelarna på banan, som Juan Lebrón, tävlar redan med sina padel racket. Utan tvekan, det franska varumärket är synonymt med kvalitet.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter