Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Storm 2021
  • Babolat Storm 2021

Babolat Storm 2021

PVP: 877,60 kr
712,50 kr
-19% Babolat
Babolat Storm 2021 padel racket | Få dina bästa bilder med detta Babolat-racket med droppform och medium balans, med lägre vikt och flexibla material för enkel hantering
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Babolat Storm Svart och Orange

Förnya ditt gamla racket för Storm svart och orange padel racket, en nyhet från den nya Babolat Padel 2021- kollektionen. Den bibehåller den överdimensionerade formen och den centrerade balansen och innehåller en lägre vikt och mer flexibla material för att göra den mer hanterbar.

Man har alltså använt kol i ramen och glasfiber i planen för att uppnå större elasticitet. I kärnan innehåller den eva mjukt gummi, ett mjukt skum som förbättrar effekten och minskar vibrationer. Dessutom har strukturen förstärkts för större styvhet.

Babolat Storm svart och orange, funktioner

  • Babolat Storm 2021 upprätthåller en medium balans och en rivform.
  • Mer flexibla material för bra effekt och kraft.
  • Ny fördelning av hålen som ökar dess prestanda.
  • Mjuk eva gummikärna för en mer behaglig touch.
  • Det genererar knappt vibrationer.
  • Den har en bra sweet spot som hjälper dig att kontrollera off-center bollar.
  • Kombinera kolfiberram med ytor av glasfiber.
  • Nytt från Babolat 2021 herrracketkollektion.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till spelare på medelhög nivå som behöver lika kraft och kontroll, eftersom Stormen är mycket välbalanserad och ganska kontrollerbar tack vare användningen av mer flexibla material i sin konstruktion.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att njuta av fantastisk prestanda och design på banan. Den här säsongen kommer den tillbaka med en kombination av svart med orange detaljer och den grå loggan, du kommer att stå i centrum för uppmärksamheten!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter