Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero RH Team Padel 2021
  • Paletero RH Team Padel 2021
  • Paletero RH Team Padel 2021
  • Paletero RH Team Padel 2021

Padelväska RH Team Padel 2021

PVP: 767,35 kr
657,66 kr
-15% Babolat
Köp Babolat RH Team Padel padelväska, den största i samlingen och med termoteknik för att hålla dina racket i gott skick
Skriv en recension

RH Team Padel svart väska

Förnya din gamla padelryggsäck med RH Team padelbag , en Babolat 2021- väska. Den är en av de största och utmärker sig för sin konstruktion med hårda överdrag på sidorna, vilket gör den till den mest motståndskraftiga och robusta, i år i svart och vitt, med gula och röda färger för att matcha samlingen av padel racket.

Den delar upp sitt utrymme i 3 stora fack: ett av dem i mitten och de andra 2 på sidorna med kapacitet att lämna flera racket. Den har även termoteknik och mindre fickor för att lämna din plånbok eller nycklar.

Babolat RH Team padelväska, funktioner

  • Babolat RH Team Padel svart och vit 2021 har gjorts med tyg och hårt material på sidorna.
  • Du kan bära den som en ryggsäck på ryggen eller i det övre handtaget.
  • Stor i storleken, med en kapacitet på 56 liter.
  • Du kan förvara ett par padel racket på varje sida, ett av dem med termofunktion.
  • Vadderade skydd för mer komfort.
  • Den tillhör den nya Babolat 2020-katalogen för padel padelrack .

Vem är det till? Designad för spelare som går till banan med allt: duschkläder, flera padel, handdukar, sweatshirts... Det är därför de behöver en stor padelväska så att de inte lämnar något hemma.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är en av de största padelväskorn är den väldigt lätt att hantera tack vare sina olika grepp. Du kommer också att älska dess svarta design, orange logotyp och blå dragkedjor.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

2010 började Babolat Padel sin resa inom padel genom att lansera sin första kollektion. Med mycket arbete och ansträngning har man konsoliderat sig i branschen med produkter med hög konkurrens anpassade för alla typer av publik och spel.

Dessutom har det blivit en av sponsorerna för Padel World Padel Tour, med representation av några av de mest framstående spelarna i rankingen.

Features År: 2021
Våra bästa produkter