Asics Gel Game 8 Clay diva blue white

0,00 kr
Asics
Padelskor Asics Gel Game 8 Clay diva blå vit | Kvalitet till ett bra pris med dessa Asics padelskor, en av de modeller som föredras av allmänheten som återkommer med en ny design i blå toner
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022
Ta en titt:
Lätthet
Dämpning
Flexibilitet
Svett
Grepp
Stabilitet

Asics Gel Game 8 Clay Padelskor 1041A193-407

Välj de skor som passar dina behov bäst i vår webbutik då vi har ett brett utbud av modeller. Köp de nya Gel Game 8 diva blåvita padelskorna från Asics Padel 2022-kollektionen, en modell som är mycket populär för sina egenskaper, design och överkomliga pris.

Tack vare kombinationen av material är de ganska flexibla, så de gynnar ett naturligt fotavtryck och är inte tunga. Strukturen har förstärkts med AHAR-blandningen för att förbättra dess motståndskraft. De har också ett gelsystem och central stabilisator samt en suladesign av lertyp för att förhindra halkning.

Asics Gel Game 8 i blå toner, funktioner

 • Bra ventilation tack vare perforeringarna i ovandelen av Asics Gel Game 8 diva blåvit.
 • Främre gelsystem som genererar en mycket bekvämare slitbana.
 • suldesign av lertyp för att undvika att halka eller halka.
 • Häl och mediala område förstärkta med trusstic-systemet, vilket undviker vristvrickningar.
 • Konstruktion med syntetiska material men ganska flexibel och lätt.
 • Stor motståndskraft mot nötning med användning av AHAR-teknik som bekämpar slitage.
 • Förstärkt tå för att förhindra skador från stötar eller tramp.
 • Ingår i Asics 2022 tennisskorkatalog.

Vem är det till? Riktar sig till killar som spelar padel regelbundet, ca 2 - 3 gånger i veckan och som letar efter skor med lersulor som är bekväma, tåliga och till ett bra pris för att kunna njuta som mest på banan.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare kombinationen av material som används för tillverkningen är de mycket bekväma och inte alls tunga, så du kan röra dig med smidighet. De har också en mycket elegant design i olika blå nyanser, de ser spektakulära ut!

Ta reda på mer om varumärket ASICS

Försumma inte något med Asics Sport, ett varumärke som har en varierad katalog av produkter för att spela padel så att du kan välja den som passar dig bäst. Du kan välja mellan padelracket, skor, väskor och utrustning för alla smaker.

Den här säsongen utrustar den professionella spelare från World Padel Tour-kretsen, så att du kommer att se dess skokollektion på fötterna av de bästa atleterna. Utnyttja våra erbjudanden för att utrusta dig med Asics-produkter av högsta kvalitet till ett bra pris.

Features Spelare: Man År: 2022 Enda: Clay (Spika)
Våra bästa produkter