Padelväska Adidas Tour 3.3 antracit 2024
  • Padelväska Adidas Tour 3.3 antracit 2024
  • Padelväska Adidas Tour 3.3 antracit 2024

Padelväska Adidas Tour 3.3 antracit 2024

PVP: 943,42 kr
942,88 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Tour 3.3 antracit | Optimera din utrustning med Padelväska Adidas Tour 3.3 antracit. Intelligent design, hållbarhet och plats för hela ditt padelkit. Upptäck stilen och funktionaliteten!

Padelväska Adidas Tour 3.3 antracit 2024

Ta ditt spel till en ny nivå med Padelväska Adidas Tour 3.3 antracit 2024, det perfekta valet för spelaren som lämnar inget åt slumpen. Med plats för upp till 9 rack, kommer du aldrig att sakna utrustning. Dessutom är dess sofistikerade och robusta design i antracitfärg tänkt för den moderna och krävande idrottaren.

Denna padelväska är inte bara en behållare, den är ett uttalande av stil och funktionalitet. Med sitt speciella skofack och extra fickor, kommer du att ha allt organiserat och redo för varje träning eller match. Upptäck komforten och kvaliteten som endast Adidas kan erbjuda dig.

Egenskaper hos Padelväska Adidas Tour 3.3 antracit

  • Exceptionell kapacitet för 9 rack, vilket gör att du alltid har ett rack förberett för varje typ av spel.
  • Ventilerat skofack, vilket säkerställer att även efter en intensiv match är dina skor fräscha.
  • Två fickor på varje sida av väskan för mindre föremål, håller dina personliga tillbehör säkra och tillgängliga.
  • Vattenavvisande material 100% polyester, för en hållbarhet och skydd som är oöverträffade under alla förhållanden.
  • En elegant design i antracitfärg med detaljer i blått, som speglar din passion för padel med stil.
  • Tillhör kollektionen av padelväskor från Adidas 2024.

För vem är väskan avsedd?

Padelväska Adidas Tour 3.3 antracit är idealisk för den seriösa padelspelaren som värderar funktionalitet lika mycket som estetik. Designad för både träning och tävling, kommer den att ge den organiserade och metodiska spelaren den perfekta komplementet till sin utrustning.

Varför kommer du att gilla den?

Dess högpresterande design kommer du att älska. Organisationen och skyddet som denna Adidas padelväska erbjuder är oöverträffade, vilket gör varje resa till banan lika bekväm som effektiv.

Lär dig mer om varumärket Adidas

Adidas är inte bara ett varumärke, det är synonymt med en revolution inom sport. Sedan grundandet i Tyskland 1949, har det utmärkt sig genom att innovera i design och funktionalitet av sina produkter, och blivit en global ikon inom sport, och särskilt inom padel.

Med ett arv av kvalitet och design, fortsätter Adidas att leda med produkter som Padelväska Tour 3.3 antracit 2024, vilka representerar den perfekta fusionen mellan teknologi och komfort för de mest krävande idrottarna.

Features År: 2024
Våra bästa produkter