Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Adidas RB Tour arena 2023
  • Padelväska Adidas RB Tour arena 2023
  • Padelväska Adidas RB Tour arena 2023

Padelväska Adidas RB Tour arena 2023

PVP: 932,45 kr
657,66 kr
-30% Adidas Padel
Padelväska Adidas RB Tour arena 2023 | Utrusta dig med kvalitetsmaterial som RB Tour blekrosa padelracketväska från Adidas som har tillverkats med kvalitetsmaterial som polyester

Padelväska Adidas RB Tour arena

Välj den som kommer att bli din favoritpadelväska i den nya Adidas 2023-kollektionen där du kan välja mellan en mängd olika storlekar och färger. En av dem är nya RB Tour som har designats med vadderade handtag i bakdelen så att du kan bära den bekvämt.

För sin design har två sidfickor lagts till för att placera racket och ytterligare en med ventilation så att du kan förvara dina skor och smutsiga kläder. Dessutom har ett mycket motståndskraftigt material tillverkats med polyester så att det inte utsätts för slitage av användning.

Padelväska Adidas RB Tour i sandfärg, egenskaper

  • Adidas RB Tour har ungefärliga mått på 55 x 36 x 30 cm.
  • Sidofickor så att du kan skydda dina racket när du transporterar dem.
  • Handtagen på baksidan är vadderade så att du kan bära den bekvämt.
  • Små fickor på utsidan så att du kan lägga din telefon eller nycklar.
  • Det låter dig förvara dina skor och smutsiga kläder självständigt.
  • Ljusrosa design med mörkgröna detaljer.
  • En av Adidas Padel 2023s största padelväskor.

Vem är det till? Den har den perfekta storleken för de dam som letar efter en väska som är bekväm att bära och som har flera fack där du kan förvara allt ditt material på ett organiserat sätt och inte lämna något hemma.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att köpa en högkvalitativ ryggsäck som du kan spela med i många år, har den också designats i en ljusrosa färg med detaljer i mörkgrönt, en enkel men väldigt vacker kombination så att du kan matcha den med ditt racket .

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Få din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padelracket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa upplevelserna på banan, eftersom dess padelracket har den bästa tekniken och designen.

Features Spelare: Kvinna År: 2023
Våra bästa produkter