Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Adidas RB Tour oliv 2023
  • Padelväska Adidas RB Tour oliv 2023
  • Padelväska Adidas RB Tour oliv 2023

Padelväska Adidas RB Tour oliv 2023

PVP: 932,45 kr
844,14 kr
-10% Adidas Padel
Padelväska Adidas RB Tour oliv 2023 | Skydda ditt racket medan du transporterar det med den nya RB Tour padelracketväskan från märket Adidas, perfekt för de spelare som vill ha en bekväm väska

Padelväska Adidas RB Tour oliv

För alla de spelare som letar efter kvalitetsryggsäckar att ta med på matcherna, kommer varumärket Adidas med den nya kollektionen där du kan välja från ett brett utbud. Köp den nya RB Tour padelväskan som finns i två färger så kan du välja den du gillar bäst.

I dess design hittar vi två sidfickor där du kan förvara ditt racket för att kunna transportera det säkert. En annan med ventilation har också inkluderats så att du kan förvara smutsiga kläder eller skor separat efter träning.

Padelväska Adidas RB Tour i olivfärg, egenskaper

  • Du kan transportera Adidas RB Tour som en ryggsäck tack vare dess vadderade handtag.
  • Ungefärliga mått 55 x 36 x 30 cm.
  • Två sidfickor så att du kan förvara dina padelracket i dem.
  • Ventilerat fack för förvaring av skor.
  • Den har tillverkats av polyester för att ge den större motståndskraft mot slitage.
  • Mörkgrön design med ljusrosa detaljer.
  • En av Adidas Padel 2023s största padelväskor.

Vem är det till? Den är idealisk för de spelare som letar efter en väska där de kan transportera all sin padelutrustning på ett organiserat sätt men som inte är för stor och svår att transportera. Den har också tillverkats med högkvalitativa tyger så att du kan leka med den länge.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för att den är väldigt komplett, utan också för dess mörkgröna design med ljusrosa detaljer, en väldigt vacker kombination som du kan bära tillsammans med dina padelkläder och ditt racket.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Få din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padelracket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa upplevelserna på banan, eftersom dess padelracket har den bästa tekniken och designen.

Features Spelare: Kvinna År: 2023
Våra bästa produkter