Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padel ryggsäck Adidas BP Multigame Svart Röd 2023
  • Padel ryggsäck Adidas BP Multigame Svart Röd 2023
  • Padel ryggsäck Adidas BP Multigame Svart Röd 2023

Padel ryggsäck Adidas BP Multigame Svart Röd 2023

PVP: 822,75 kr
745,42 kr
-10% Adidas Padel
Padel ryggsäck Adidas BP Multigame Svart Röd 2023 | Lek med kvalitetskit tack vare den nya Adidas BP Multigame-ryggsäcken designad med ett fack inuti så att du kan förvara racket

Padel ryggsäck Adidas BP Multigame svart röd

Om du är en av personerna som inte är van att bära med dig mycket material till tävlingar, kommer varumärket Adidas dig med sin nya kollektion av 2023 ryggsäckar där du kan välja din favorit. En av dem är nya BP Multigame, som också blir den som den professionella spelaren Ale Galán bär.

Även om den är liten i storleken kommer du att bli överraskad av allt utrymme eftersom den har en huvudficka för att lagra allt material och ett invändigt fack för padelracket. Den har även mindre fickor på baksidan för att förvara nycklar eller plånbok.

Padel ryggsäck Adidas BP Multigame i svart och rött, egenskaper

  • Adidas BP Multigame blir ryggsäcken till spelaren Ale Galán
  • Tillverkad med kvalitetsmaterial som polyester för att tåla slitage.
  • Den är mycket bekväm att bära tack vare de vadderade handtagen på baksidan.
  • Vattentätt tyg för att skydda allt du bär i vattnet.
  • Ventilerad ficka så att du kan förvara dina skor i den.
  • Svart design med röda detaljer
  • Ingår i Adidas Padel 2023 väskkollektion.

Vem är det till? Den är idealisk för alla de personer som bara bär på rätt mängd när de ska träna, så de behöver inte en väska som är överdrivet stor och svår att transportera, utan snarare en ryggsäck att förvara padelracket och material för tändstickor i.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för sin svarta design med röda och vita detaljer, den blir också Ale Galáns ryggsäck, en av de bästa i hela tävlingen, så du kommer att bära en väska som du kommer att kunna se en av de bästa bära.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig som de professionella spelarna med Adidas Padel, ett företag som klär Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i alla dess produkter. Gilla dem och upplev de bästa sensationerna på banan med deras nya 2022 padelkatalog.

Upptäck dess breda utbud av padelracket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Du hittar den som bäst passar dina behov eftersom adidas har ett avancerat, medium och initialt sortiment för att tillfredsställa alla målgrupper. Ta reda på det själv @!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter