Padelväska Adidas RB Multigame brons 2023
  • Padelväska Adidas RB Multigame brons 2023
  • Padelväska Adidas RB Multigame brons 2023

Padelväska Adidas RB Multigame brons 2023

PVP: 1 097,00 kr
986,75 kr
-11% Adidas Padel
Padelväska Adidas RB Multigame brons Termisk | Utrusta dig som padelproffsen med den nya RB Multigame racketväskan som har designats med två fack för racket och plats för skorna

Padelväska Adidas RB Multigame brons

Gör dig redo att inte lämna något hemma med den nya kollektionen av padelpadelrack från märket Adidas där du kan välja den som passar dig bäst. En av dem är RB Multigame-väskan, den har designats i svart med de mest eleganta bronsdetaljerna så att du kan vara välutrustad.

När det gäller dess material lyfter vi fram polyester, ett högkvalitativt tyg som hjälper till att förbättra dess motståndskraft för att undvika slitage. Den har också vattentätt tyg som hjälper till att skydda din racket och allt material du bär inuti från att skadas av vatten.

Padelväska Adidas RB Multigame i brunt, egenskaper

  • Adidas RB Multigame har designats i svart med bronsdetaljer.
  • Medium kapacitet, cirka 56 x 29 cm, är en av de största.
  • Den har två sidofack för att förvara din racket som har termoskydd.
  • Du kan bära den som en ryggsäck tack vare de vadderade handtagen på ryggen.
  • Den har tillverkats i polyestertyg som ger bra motstånd.
  • Ventilerad ficka för förvaring av skor eller smutsiga kläder.
  • Ny kollektion av Adidas 2023 padelväskor.

Vem är det till? Till alla som spelar padel för vad de behöver en väska som har tillräckligt med utrymme för att förvara allt sitt material och för att kunna transportera det från en plats till en annan på ett bekvämt sätt. Den är också av bra kvalitet så att du kan bära den länge.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för allt utrymme den har, utan också för dess svarta design med bronsdetaljer, en kombination som utan tvekan är den mest eleganta så att du kan passa med dina sportkläder.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig som de professionella spelarna med Adidas Padel, ett företag som klär Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i alla dess produkter. Gilla dem och upplev de bästa sensationerna på banan med deras nya 2022 padelkatalog.

Upptäck dess breda utbud av padelracket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Du hittar den som bäst passar dina behov eftersom adidas har ett avancerat, medium och initialt sortiment för att tillfredsställa alla målgrupper. Ta reda på det själv @!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter