Padelväska Adidas RB Multigame svart röd 2023
  • Padelväska Adidas RB Multigame svart röd 2023
  • Padelväska Adidas RB Multigame svart röd 2023

Padelväska Adidas RB Multigame svart röd 2023

PVP: 1 097,00 kr
986,75 kr
-11% Adidas Padel
Padelväska Adidas RB Multigame svart röd 2023 | Du kan nu spela med den officiella Ale Galán padelväskaväskan, RB Multigame, som har designats med sidofickor för att förvara din racket och en annan för skor

Padelväska Adidas RB Multigame svart röd

Lämna inget hemma med den nya kollektionen av ryggsäckar och padelpadelrack från märket Adidas som du nu kan hitta i vår padelbutik online. Upptäck den nya RB Multigame padelväskan som blir den officiella spelaren för Ale Galán så att du kan spela som ett proffs.

I sin design finner vi att den har två sidfickor för att förvara rackets, den är även skyddad med termoteknik för att förhindra att temperaturen skadar den. Den har även en ventilerad ficka där du kan förvara smutsiga kläder eller skor.

Padelväska Adidas RB Multigame från Ale Galán, egenskaper

  • Adidas RB Multigame är ett av de största i hela kollektionen.
  • Den har tillverkats av polyester för att ge motståndskraft mot slitage.
  • Tyget är vattentätt för att skydda hela interiören.
  • Handtagen på baksidan är vadderade så att du kan bära den bekvämt.
  • Separat fack med ventilation för förvaring av skor.
  • Mindre fickor på utsidan för att förvara din telefon eller nycklar.
  • Ny kollektion av Adidas 2023 padelväskor.

Vem är det till? Perfekt för de personer som vill ha en väska där de kan transportera allt sitt material på ett ordnat sätt, så de letar efter en padelväskaväska som har olika fack för att kunna ta med allt ditt material till träningen.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för dess svarta design med röda och vita detaljer, perfekt att bära med dina kläder. Även i år kommer den att bli spelarens Ale Galáns väska så att du kan se den bära en av de bästa.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig som de professionella spelarna med Adidas Padel, ett företag som klär Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i alla dess produkter. Gilla dem och upplev de bästa sensationerna på banan med deras nya 2022 padelkatalog.

Upptäck dess breda utbud av padelracket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Du hittar den som bäst passar dina behov eftersom adidas har ett avancerat, medium och initialt sortiment för att tillfredsställa alla målgrupper. Ta reda på det själv @!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter