Padelväska Adidas Tour svart grön

PVP: 724,50 kr
584,69 kr
-20% Adidas Padel
Adidas Tour Black Green Padelväska | Förnya din gamla padelväskor för en ny från Adidas-kollektionen, eftersom du enkelt kan transportera all din utrustning vid foten av banan
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022

Medium svart och grön Adidas Tour väska

Välj din perfekta väska med den nya kollektionen av Adidas ryggsäckar 2022. Köp Tour padelväskan i svart och grönt, en medelstor modell som inte gör dig besviken i utrymmet då den har stora fack för att lagra alla typer av material.

Den har tillverkats med polyester och precis som förra årets modeller har de områden som brukar slitas mest förstärkts så att den håller länge. Den fördelar sitt utrymme i ett centralt fack, ett annat i sidled för padel racket och ett separat för skorna samt små dragkedjor för att förvara tillbehör.

Svart och grön Adidas Tour-väska, funktioner

  • Adidas Tour Black Green har en liten storlek för att lagra precis tillräckligt.
  • Medium kapacitet, cirka 55 x 36 x 30 cm.
  • Två huvudfack, ett för kläder och ett för skor
  • Två handtag för ryggen och ett för att bära den som ryggsäck.
  • Tillverkad av 100% polyester och vattentätt material.
  • Sida med kapacitet för upp till ett par padel.
  • Ny kollektion av Adidas 2022 padelväskor.

Vem är det till? För idrottare som bara tar lagom när de ska träna och inte vill ha en väska som är överdrivet stor. Dessutom är den också väldigt praktisk för de som reser med motorcykel eller cykel eftersom du kan bära den som ryggsäck.

Varför kommer du att gilla det? För den här säsongen presenterar den en svart design med detaljer på kanterna och den gröna och röda logotypen, en innovativ men modern kombination. Dessutom har strukturen förstärkts för att göra den styvare och bättre tåla användning, tvätt och tidens gång.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig som professionella spelare med Adidas Padel, ett företag som klär Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i alla dess produkter. Gilla dem och upplev de bästa sensationerna på banan med sin nya padelkatalog för 2022.

Upptäck dess breda utbud av padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Du hittar den som passar dina behov bäst eftersom adidas har ett avancerat sortiment, ett medium sortiment och ett initialt sortiment för att tillfredsställa alla målgrupper. Ta reda på det själv!

Features Spelare: Man
Våra bästa produkter