Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Adidas Tour svart gul
  • Padelväska Adidas Tour svart gul
  • Padelväska Adidas Tour svart gul

Padelväska Adidas Tour svart gul

PVP: 767,90 kr
460,19 kr
-41% Adidas Padel
Padelväska Adidas Tour Svart Gul | Om du inte gillar att bära för mycket, njut av denna medelstora Adidasväska eftersom den låter dig transportera ditt material och duschkläder utan svårighet.
Skriv en recension

Adidas Tour svart och gul padelväska

Lämna ingenting hemma med den nya Tour padelväskorn i svart och gult från Adidas Padel 2022-katalogen, en perfekt väska för att bära med dig det du behöver till matcherna eftersom den har en medelstorlek. Två handtag har medföljt för att bära den som en ryggsäck och ett till på toppen för att bära den för hand.

Du kommer att bli förvånad över utrymmet den innehåller eftersom den har en sidoficka för padel racket, en annan fristående med ett galler för skorna, samt en ganska stor central där vi kan förvara en handduk för svett, kläder eller annat paddel tillbehör..

Adidas Black and Yellow Tour Bag, funktioner

  • Adidas Tour Black Yellow mäter cirka 55 x 36 x 30 centimeter cirka.
  • Kvalitetsmaterial som tål intensiv användning.
  • Två vadderade handtag på baksidan.
  • Sidoficka som håller dina racket i gott skick.
  • Ganska stor mittficka och integrerat skofack.
  • Svart och gul design, mycket slående!
  • Ingår i Adidas Padel 2022 väskkollektion.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är denna väska från märket adidas ett bra alternativ för personer som bär lagom mycket och inte duschar efter träningen, så de behöver bara bära en padel racket och lite annat som en flaska, handdukar eller bollar.

Varför kommer du att gilla det? För den har en väldigt sportig och slående design som kombinerar färgen svart med detaljer på kanterna i blått och gult. Dessutom sticker den blå färgen också ut i finishen och blixtlåsen, en kombination som kommer att locka uppmärksamheten från alla som ser den.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig som professionella spelare med Adidas Padel, ett företag som klär Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i alla dess produkter. Gilla dem och upplev de bästa sensationerna på banan med sin nya padelkatalog för 2022.

Upptäck dess breda utbud av padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Du hittar den som passar dina behov bäst eftersom adidas har ett avancerat sortiment, ett medium sortiment och ett initialt sortiment för att tillfredsställa alla målgrupper. Ta reda på det själv!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter