Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck Adidas Multigame Greenpadel
  • Ryggsäck Adidas Multigame Greenpadel
  • Ryggsäck Adidas Multigame Greenpadel

Ryggsäck Adidas Multigame Greenpadel

PVP: 756,93 kr
679,60 kr
-11% Adidas Padel
Padel Ryggsäck Adidas Multigame Ryggsäck Greenpadel | Praktisk Adidas padelväska för att gå till dina tävlingar, mindre i storlek för att bara transportera det du behöver när du reser med motorcykel eller skoter

Padel Ryggsäck Adidas Multigame Backpack Black and Green

Lämna ingenting hemma med Multigame padel bagen i svart och grönt, en av nyheterna i den nya Adidas Padel 2022-katalogen. Det är en väska som du kommer att älska för sin storlek och för sitt utrymme eftersom den låter dig förvara något av padelkläder eller tillbehör utöver ditt padel racket.

För dess tillverkning har tekniska material som polyester och vattentäta tyger använts för att hjälpa oss skydda padel racket när det regnar. För mer komfort har två vadderade handtag lagts till som kommer att vara mycket bekväma för oss eftersom vi knappt kommer att känna tyngden av ryggsäcken.

Svart och grön Adidas Multigame-väska, funktioner

  • Bra kvalitet och hållbarhet hos Adidas Multigame Backpack Greenpadel.
  • Mellanstor, cirka 48 x 14 x 31 cm.
  • Grepp för att bära den på ryggen och anpassa efter smak.
  • Du kan skydda ditt padel racket tack vare det specifika facket för att förvara det.
  • Tillräckligt stor huvudficka för förvaring av kläder eller skor.
  • Mycket modern design i svart och grönt.
  • Ingår i Adidas 2022 padelbag-kollektionen.

Vem är det till? Till alla som åker motorcykel och behöver en väska som inte är överdrivet stor, kvalitativ och tålig att bära lagom till sina tändstickor.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin design är det en Adidas-väska som du kan använda både till sport och till jobbet. Om du får ont om utrymme kan du också kombinera det med Multigame i samma design, eftersom båda har en svart estetik och gröna detaljer.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Känn samma sensationer som professionella spelare med Adidas Padel, ett företag som utrustar Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz från topp till tå. Upptäck med oss dess nya 2022 padelkatalog och njut av den bästa upplevelsen på banan.

Du kommer att kunna hitta det du behöver inom dess breda utbud av padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Företaget erbjuder dig modeller för alla nivåer, stilar och budgetar så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.</p

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter