Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck Adidas Multigame Vintage
  • Ryggsäck Adidas Multigame Vintage
  • Ryggsäck Adidas Multigame Vintage

Ryggsäck Adidas Multigame Vintage

PVP: 756,93 kr
679,60 kr
-11% Adidas Padel
Adidas Multigame Ryggsäck Vintage | Maximal komfort för din rygg med denna lilla Adidas Padel-ryggsäck, en väska av otrolig kvalitet och funktioner för att följa med dig i din dag till dag

Padel Ryggsäck Adidas Multigame Black 2022

Förnya din gamla padelväskor för en ny med tekniska material från märket Adidas. Köp Multigame-ryggsäcken i svart, en modell som gör att du kan transportera alla dina tillhörigheter på ett mycket bekvämt sätt eftersom du kan bära den på ryggen tack vare dess två vadderade handtag.

Den har tillverkats med ett huvudfack för förvaring av kläder, handdukar eller bollar och ett annat i det bakre området där vi kan förvara racket separat så att den är mer skyddad. Dessutom har en mycket mindre separat ficka inkluderats för att lagra mindre föremål för snabbare placering.

Svart Adidas Multigame-väska, funktioner

  • Adidas Multigame Backpack Vintage är liten i storleken, precis tillräckligt med kapacitet.
  • Rygggrepp med justerbara remmar.
  • Huvudfack för förvaring av vårt material.
  • Oberoende ficka på baksidan för att skydda racket.
  • Ytterligare utrymme för att förvara nycklar eller mobil.
  • Tillverkad av polyester och vattentäta tyger.
  • Ingår i Adidas Padel 2022 ryggsäckskollektion.

Vem är det till? Den är perfekt för pojkar som vill bära allt sitt paddelmaterial på ett bekvämt sätt och utan att behöva bära en väska som är för stor och obekväm som är irriterande.

Varför kommer du att gilla det? För tack vare sin moderna design kan du inte bara använda den för att utöva sport utan också för att ta den till jobbet eller universitetet. Den har också designats helt i svart så att du kan kombinera den med praktiskt taget allt.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Känn samma sensationer som professionella spelare med Adidas Padel, ett företag som utrustar Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz från topp till tå. Upptäck med oss dess nya 2022 padelkatalog och njut av den bästa upplevelsen på banan.

Du kommer att kunna hitta det du behöver inom dess breda utbud av padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Företaget erbjuder dig modeller för alla nivåer, stilar och budgetar så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter