Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck Mochila Adidas Multigame Antracit
  • Ryggsäck Mochila Adidas Multigame Antracit
  • Ryggsäck Mochila Adidas Multigame Antracit

Ryggsäck Mochila Adidas Multigame Antracit

PVP: 756,93 kr
679,60 kr
-11% Adidas Padel
Adidas Multigame Antracit Padel Ryggsäck | Utrusta dig själv med en teknisk ryggsäck för att spela padel tack vare den nya Adidas Padel-kollektionen, du kommer att ha en perfekt väska för att transportera det du behöver

Adidas Multigame Light Grey 2022 Padel Ryggsäck

Skydda ditt racket och dina tillhörigheter med Adidas Multigame padelryggsäck i ljusgrå och blå detaljer. Denna väska kommer att bli en av favoriterna för de människor som inte letar efter en alltför stor och tung padelväskor utan föredrar att transportera sina saker i en mindre och bekvämare väska.

För att lagra allt vårt material har en mycket stor huvudficka lagts till och en annan baktill för att förvara racket självständigt, så den kommer att vara mycket väl skyddad. För att kunna transportera den har den två handtag på baksidan för att bära den bekvämt på ryggen.

Marinblå Adidas Multigame-väska, funktioner

  • Adidas Multigame Ryggsäck Antracit mäter cirka 29 x 15,5 x 47 cm.
  • Vadderade handtag för att bära den bekvämt.
  • Oberoende fack för att skydda racket.
  • Fack för förvaring av material, kläder, bollar...
  • Den har förstärkts för att tåla användning utan att förlora kvalitet.
  • Marinblå design med marinblå detaljer.
  • Ingår i Adidas Padel 2022 väskkollektion.

Vem är det till? Det är ett mycket bra alternativ för de människor som inte vill bära en mycket stor väska eftersom de bara bär det som behövs eller som reser med motorcykel eftersom det är mycket bekvämare, eftersom du kan bära det på ryggen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats med vattentäta och kvalitetsmaterial så att den tål användning utan att förlora sina otroliga egenskaper. Den har även designats i ljusgrått med detaljer i himmelsblått och rött på baksidan och på handtagen. En riktigt fin kombination!

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig som professionella spelare med Adidas Padel, ett företag som klär Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i alla dess produkter. Gilla dem och upplev de bästa sensationerna på banan med sin nya 2022 padelkatalog.

Upptäck dess breda utbud av padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Du hittar den som passar dina behov bäst eftersom adidas har ett avancerat sortiment, ett medium sortiment och ett initialt sortiment för att tillfredsställa alla målgrupper. Ta reda på det själv!

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter