Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck Adidas Multigame Vit Grön
  • Ryggsäck Adidas Multigame Vit Grön
  • Ryggsäck Adidas Multigame Vit Grön

Ryggsäck Adidas Multigame Vit Grön

PVP: 756,93 kr
679,60 kr
-11% Adidas Padel
Multigame Padel Ryggsäck Vit Grön padelryggsäck | Skaffa denna Adidas-ryggsäck för sport, den har en exklusiv design i vitt med gröna detaljer som får dig att glänsa på banan

Padel Ryggsäck Adidas Multigame Vit och grönt 2022

Ta bara med dig det du behöver till matcherna med denna vita och gröna Adidas Multigame padelryggsäck, som ingår i Adidas 2022-kollektionen. Dess storlek är liten och den har också en mycket modern design som gör att vi kan använda den för att gå till jobbet likaså..

Den har en separat ficka på baksidan för att förvara padel racket, ytterligare en ganska stor huvudficka och en liten sidoficka för att förvara personliga tillhörigheter som vi inte vill tappa bort i ryggsäcken. Förutom att transportera den har den två handtag för att bära den på baksidan.

Vit och grön Adidas Multigame-väska, funktioner

  • Adidas Multigame Backpack White green har tillverkats är gjord av polyester.
  • Kapacitet att bära precis tillräckligt, ungefärlig storlek på 29 x 15,5 x 47 cm.
  • Den har två justerbara och vadderade handtag för att bära den på ryggen.
  • Ditt racket kommer att vara mycket väl skyddat tack vare dess speciella fack.
  • Huvudficka för tillbehör och en mindre för nycklar
  • Vit och grön design för att göra den mer attraktiv.
  • Ingår i Adidas 2022 padelbag-kollektionen.

Vem är det till? För alla idrottare som letar efter en ryggsäck som inte är överdimensionerad och väger mycket. Dessutom har den förstärkts i de områden som är mer utsatta för skador så att den tål användning med bibehållen god kondition.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats i vitt med gröna detaljer, kommer en helt annan kombination till vad vi är vana vid att se som också drar till sig uppmärksamheten hos alla som ser den.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Känn samma sensationer som professionella spelare med Adidas Padel, ett företag som utrustar Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz från topp till tå. Upptäck med oss dess nya 2022 padelkatalog och njut av den bästa upplevelsen på banan.

Du kommer att kunna hitta det du behöver inom dess breda utbud av padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Företaget erbjuder dig modeller för alla nivåer, stilar och budgetar så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter