Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck Adidas Multigame Svart Blå
  • Ryggsäck Adidas Multigame Svart Blå
  • Ryggsäck Adidas Multigame Svart Blå

Ryggsäck Adidas Multigame Svart Blå

PVP: 702,08 kr
631,88 kr
-10% Adidas Padel
Multigame Ryggsäck Svart Blå | Byt ut din gamla ryggsäck mot en av märket Adidas, det nya Multigame kan användas för att arbeta eller spela sport eftersom det har en modern design

Padel Ryggsäck Adidas Multigame Black and Blue 2022

Glöm inte att köpa den nya kollektionen av Adidas 2022-produkter som kommer laddade med nyheter, som Multigame-padel bagen i svart och blått. Ett tillbehör som kommer att följa med dig i dina matcher tack vare dess fickor där vi kan förvara vårt racket eller tillbehör.

För att transportera den har den två handtag som är vadderade och hjälper oss att inte bära upp hela ryggsäckens vikt med våra axlar. Dessutom har de använt kvalitetsmaterial som polyester eller vattentäta tyger så att det står sig genom tiderna och inte går sönder i de områden som är mest utsatta för skador, som hörnen.

Svart och blå Adidas Multigame-väska, funktioner

  • Högkvalitativa tyger och förstärkta sömmar i Adidas Multigame Backpack Black Blue.
  • Mått ca 29 x 15,5 x 47 cm.
  • Bakficka med plats för padel racket.
  • Huvudficka för förvaring av tillbehör, handdukar, kläder...
  • Svart design med blå detaljer som kombineras med padelväskorn.
  • Den tillhör Adidas 2022 padelryggsäckskollektion.

Vem är det till? Vår känsla är att multispelet är perfekt för de personer som bär precis tillräckligt och bara behöver plats för ett racket, bollar, handdukar och andra padeltillbehör. Det är också väldigt lätt att transportera den när du åker motorcykel eller cykel.

Varför kommer du att gilla det? För tack vare sin vackra och eleganta design kan du till och med använda den för att gå till jobbet eller till gymmet eftersom designen inte får den att se ut som en sportväska. Dess design i svart, med blå detaljer kommer inte att lämna någon som ser dig oberörd.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Känn samma sensationer som professionella spelare med Adidas Padel, ett företag som utrustar Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz från topp till tå. Upptäck med oss dess nya 2022 padelkatalog och njut av den bästa upplevelsen på banan.

Du kommer att kunna hitta det du behöver inom dess breda utbud av padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Företaget erbjuder dig modeller för alla nivåer, stilar och budgetar så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter