Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck Adidas Multigame Svart Röd
  • Ryggsäck Adidas Multigame Svart Röd
  • Ryggsäck Adidas Multigame Svart Röd

Ryggsäck Adidas Multigame Svart Röd

PVP: 702,08 kr
631,88 kr
-10% Adidas Padel
Multigame Ryggsäck Svart Röd | Börja bära dina racket på ett skyddat och bekvämt sätt tack vare den nya Adidas Pade-ryggsäcken, som du kan bära på ryggen mycket bekvämt

Padel Ryggsäck Adidas Multigame Black and Red 2022

Köp till bästa pris den nya Adidas Multigame padelryggsäck i svart och rött som ingår i Ale Glaán-kollektionen. För dess tillverkning har material som polyester och vattentäta tyger använts för att förhindra att vatten passerar igenom till alla material som vi har lagrat inuti.

Angående distribution så har den en ganska stor huvudficka där vi kan förvara tillbehör som vi har på oss när vi tränar. Dessutom har det lagts till en ficka i den främre delen för att förvara alla de där små föremålen som vi inte vill förlora och ytterligare en i den bakre delen för padel racket.

Svart och röd Adidas Multigame-väska, funktioner

  • Adidas Multigame Backpack Black Red har två handtag för att bära den på ryggen.
  • Kapacitet att bära lagom med en storlek på cirka 29 x 15,5 x 47 cm.
  • Stort huvudfack med ett separat för racket.
  • Vadderade handtag för att skydda ryggen mot tyngden.
  • Tillverkad av polyester och resistenta material.
  • Svart och röd design för att matcha den största padelväskorn.
  • Ingår i Adidas 2022 ryggsäckskollektion.

Vem är det till? Skapad för personer som letar efter något praktiskt eftersom de inte bär för mycket utrustning och de förändras inte när de går och leker, så de behöver inte för mycket utrymme.

Varför kommer du att gilla det? För förutom att köpa en kvalitetsprodukt kan du bära en snygg design i svart med detaljer som dragkedjorna i rött och märkets logga i vitt. Den har också samma design som Multigame padelväskor.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Känn samma sensationer som professionella spelare med Adidas Padel, ett företag som utrustar Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz från topp till tå. Upptäck med oss dess nya 2022 padelkatalog och njut av den bästa upplevelsen på banan.

Du kommer att kunna hitta det du behöver inom dess breda utbud av padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Företaget erbjuder dig modeller för alla nivåer, stilar och budgetar så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter