Padelväska Adidas Multigame greenpadel

PVP: 983,25 kr
672,35 kr
-32% Adidas Padel
padelväska Adidas Multigame Greenpadel | Skaffa Adidas multigame i svart en av de padelväskor som du kommer att se mest den här säsongen tack vare dess funktioner och hållbara konstruktion
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022

Padelväska Adidas Multigame Black and Green

Köp Multigame Greenpadel padelväskor till bästa pris, som är en del av den nya väskkollektionen Adidas 2022. Den löser dina utrymmesproblem eftersom den har två termofickor på sidorna med plats för flera spadar och två andra centrala för att separera rena kläder från padelskors.

Vid tillverkningen har tekniska material använts för att ge bästa kvalitet, därför har 100% polyester och vattentäta tyger använts. För att transportera den kan vi använda dess två handtag på baksidan eller handtaget på toppen för att bära den som en väska.

Svart och grön Adidas Multigame-väska, funktioner

  • adidas Multigame Greenpadel är ganska bekväm tack vare sina två vadderade handtag.
  • Rymliga mått så att du inte lämnar något hemma.
  • Robust och kompakt struktur.
  • Två fickor på sidorna för att förvara racket och skydda dem med värmeisolering.
  • Centrala fickor för att förvara bollar, handdukar, kläder...
  • Justerbara remmar för att bära den bekvämt på ryggen.
  • Finns i den nya katalogen av Adidas Pádel 2022 väskor.

Vem är det till? Det är perfekt för alla idrottare som tränar flera gånger i veckan och som föredrar att byta om efter träning, eftersom multispelet erbjuder det utrymme du behöver för att bära handdukar, hygienprodukter eller skor.

Varför kommer du att gilla det? Vid första anblicken kommer den att fånga din uppmärksamhet tack vare sin svarta design med logotypens detaljer och de karakteristiska linjerna i grönt. Så den kombinerar mycket bra med den nya Metalbone Greenpadel eller Adipower Greenpadel.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig som professionella spelare med Adidas Padel, ett företag som klär Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i alla dess produkter. Gilla dem och upplev de bästa sensationerna på banan med sin nya 2022 padelkatalog.

Upptäck dess breda utbud av padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Du hittar den som passar dina behov bäst eftersom adidas har ett avancerat sortiment, ett medium sortiment och ett initialt sortiment för att tillfredsställa alla målgrupper. Ta reda på det själv!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter