Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Adidas Multigame Vintage
  • Padelväska Adidas Multigame Vintage
  • Padelväska Adidas Multigame Vintage

Padelväska Adidas Multigame Vintage

PVP: 1 042,15 kr
937,94 kr
-10% Adidas Padel
padelväska Adidas Multigame Vintage | Byt ut din gamla padelväska mot en Adidas av högsta kvalitet, i den kan du förvara flera välskyddade padel samt kläder och skor

Adidas Multigame Medium Bag Svart

Byt ut din gamla padelväska mot en ny från Adidas Padel 2022. Upptäck Multigame Vintage padelväska i svart, så den har en mycket sofistikerad design. Efter hela linjen i Multigame-serien är den en av de rymligaste och mest bekväma att bära tack vare fickorna den har.

När det gäller tillverkningen utmärker sig polyester och vattentäta tyger för att motstå regnet och skyddar allt inuti. För utrymme har två centrala fickor utformats för att förvara kläder, skor eller accessoarer etc. På sidorna kan vi lagra flera padel racket tack vare dess sidor.

Adidas Multigame Vintage väska, funktioner

  • Stor kapacitet på Adidas Multigame Vintage med stora fack.
  • Två typer av grepp för att bära den som ryggsäck eller för hand.
  • Två fickor på sidorna med termoteknik för att skydda padel racket.
  • Tillverkad av polyester och vattentätt material.
  • Centrala fickor för förvaring av material
  • Mycket sofistikerad design i svarta och vattentäta material.
  • Den tillhör Adidas 2022 stora väskkatalog.

Vem är det till? Perfekt för killar som inte vill lämna något hemma när de tränar och transporterar allt på ett bekvämt sätt. Tack vare handtagen på baksidan kan du dessutom bära den som en ryggsäck, vilket är perfekt för personer som reser med motorcykel eller cykel.

Varför kommer du att gilla det? För dina padel racket kommer att vara väldigt väl skyddade tack vare termofunktionen och du kan även bära en ganska enkel design i svart. Så det kombineras väldigt bra med vilket kit som helst och du kommer att gå mycket väl rustad till alla dina tävlingar.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Ta fram din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris.

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna på banan, eftersom dess padel racket har den bästa tekniken och designen.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter