Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Adidas Multigame antracit
  • Padelväska Adidas Multigame antracit
  • Padelväska Adidas Multigame antracit

Padelväska Adidas Multigame antracit

PVP: 1 042,15 kr
580,86 kr
-45% Adidas Padel
Adidas Multigame Padelväska i antracit | Förnya din padelväskor för en ny från Adidas eftersom du tack vare allt utrymme den ger kommer att kunna förvara alla dina tillbehör och Padel rackets

Padelväska Adidas Multigame Grå

Ta en titt på de senaste nyheterna från den nya Adidas 2022-kollektionen. Lär känna den nya Multigame Anthracite padelväskor och glöm bort att ta med precis tillräckligt till dina tävlingar eftersom du tack vare utrymmet den har kan lagra all din utrustning.

Den har två vadderade handtag för att bära den på baksidan och andra på toppen för att bära den som en väska. Den har två ganska stora centrala fickor, perfekta för att separera kläder från skor och ytterligare två på sidorna för att förvara padel racket, vilket också kommer att vara säkert tack vare termosystemet.

Adidas Multigame-väska i grå färg, funktioner

  • adidas Multigame Antracit är medium i storleken 56 x 29 cm ca.
  • Vi kan bära den för hand eller på ryggen som en ryggsäck.
  • Termosystem i padel racketfacken
  • Vattentäta material och 100 % polyester har använts.
  • Två centrala fack för förvaring av skor eller kläder.
  • Ljusgrå design med röda och gröna detaljer för att matcha Adipower Light 3.1.
  • Den tillhör Adidas 2022-katalogen för padelväskor för kvinnor.

Vem är det till? Lämplig för spelare som föredrar att byta om efter träning eller duscha när de tränar. Till detta behöver de en stor väska samt en fin för att gå på sina tävlingar välutrustade.

Varför kommer du att gilla det? För det hjälper dig att förvara alla dina tillhörigheter bekvämt och visa upp en design som matchar den nya padel racket från Martita Ortega. I år återkommer den i ljusgrått med märkets detaljer i grönt och rött, en kombination som definitivt kommer att lyckas.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Ta fram din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris.

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna på banan, eftersom dess padel racket har den bästa tekniken och designen.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter