Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Adidas Multigame vit grön
  • Padelväska Adidas Multigame vit grön
  • Padelväska Adidas Multigame vit grön

Padelväska Adidas Multigame vit grön

PVP: 1 042,15 kr
580,86 kr
-45% Adidas Padel
Adidas Multigame Vit Grön padel Padelväska | Köp en av Adidas nya padelväskor i vitt med gröna detaljer, perfekt att bära den som ryggsäck när vi tränar

Padelväska Adidas Multigame vit och grön

Välj bland ett brett utbud av padelväskor i den nya Adidas 2022-kollektionen. Skaffa den nya Multigame padelväskan i vitt och grönt, en nödvändighet om vi vill transportera vårt material från en plats till en annan bekvämt.

Angående utrymme så har den 2 sidfickor med termoskydd för padelna och ytterligare två i mitten som är separerade från varandra för att förvara bollar, personliga tillhörigheter och andra paddeltillbehör. För att transportera den kan vi använda handtaget på toppen för att bära den för hand eller de två som finns i ryggområdet för att bära den som en ryggsäck.

Adidas Multigame vit och grön väska, funktioner

  • Bär Adidas Multigame vitgrön som en ryggsäck tack vare handtagen i ryggområdet.
  • Av breda mått, för den som är lastad.
  • Den har 2 sidor för padel racket, ett fack för skor och andra mindre.
  • Termoteknik i sidfickorna för att hålla padel racket i gott skick.
  • Tillverkad av 100% polyester.
  • Vit design med gröna linjer förutom vattentäta material.
  • Ny kollektion av Adidas 2022 padelväskor.

Vem är det till? För dig som vill förvara alla sina tillhörigheter på ett ordnat sätt samt kunna transportera två skyddade racket tack vare termosystemet. På samma sätt, tack vare tygerna som används, kommer den att hålla länge och behålla sin ursprungliga kvalitet.

Varför kommer du att gilla det? För förutom att bära dina material väl skyddade kan du bära en helt annan design än vad vi är vana vid. Den här säsongen kommer den tillbaka i vitt med detaljer som logotypen och linjerna i grönt, en mycket innovativ och modern kombination.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Ta fram din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris.

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna på banan, eftersom dess padel racket har den bästa tekniken och designen.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter