Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Adidas Multigame svart röd
  • Padelväska Adidas Multigame svart röd
  • Padelväska Adidas Multigame svart röd

Padelväska Adidas Multigame svart röd

PVP: 921,48 kr
833,17 kr
-10% Adidas Padel
Adidas Multigame Svart Röd padel racketväska | Upptäck Ale Galáns nya padelväskor, en Adidas-väska med två fickor för padel racket och två till för att lagra smutsiga kläder och skor
Skriv en recension

Adidas Multigame röd Padelväska från Ale Galán

Glöm bort att bära stora och obekväma ryggsäckar till tävlingar med den nya Multigame padelväskan i svart och rött från Adidas 2022-katalogen. Denna ryggsäck har designats med tekniska material för att tåla intensiv användning och tidens gång, och alltid behålla sin prestanda.

Angående utrymme så har den två separata fickor i mitten där du kan förvara alla sorters kläder och smutsiga skor separat så att du inte behöver blanda dem med rena kläder. Den har även 2 sidor för padel racket, en med termofunktion för att hålla dem i gott skick.

Svart och röd Adidas Multigame-väska, funktioner

  • Adidas Multigame svart och röd padel racketväska har tillverkats av 100 % polyester.
  • Ganska stor storlek på cirka 56 x 29 x 30 centimeter.
  • Justera handtagen och bär den som en ryggsäck.
  • Två handtag för att bära den som ryggsäck och ytterligare ett för att bära den för hand.
  • Ett fack i mitten och ett separat fack för skor.
  • Fickor på sidorna för att förvara racket.
  • Ingår i Adidas Padel 2022 väskkollektion.

Vem är det till? Enligt vår mening är det ett bra val för alla som byter om eller duschar efter träning och som vill ha en väska att transportera allt detta material i utan att behöva lämna något hemma.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av väskorna som har en vacker simdesign, för att matcha den nya Metalbon 3.1 från Ale Galán, så den kombinerar svart med röda detaljer och dragkedjor, en av väskorna som föredras av spelarna!

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig som professionella spelare med Adidas Padel, ett företag som klär Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i alla dess produkter. Gilla dem och upplev de bästa sensationerna på banan med sin nya 2022 padelkatalog.

Upptäck dess breda utbud av padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Du hittar den som passar dina behov bäst eftersom adidas har ett avancerat sortiment, ett medium sortiment och ett initialt sortiment för att tillfredsställa alla målgrupper. Ta reda på det själv!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter