Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck Adidas ProTour Orange
  • Ryggsäck Adidas ProTour Orange
  • Ryggsäck Adidas ProTour Orange

Ryggsäck Adidas ProTour Orange

PVP: 691,11 kr
621,99 kr
-11% Adidas Padel
Adidas ProTour BackPack Orange Padel Ryggsäck | Om du förflyttar dig med motorcykel eller cykel kommer denna Adidas padelryggsäck att vara perfekt för dig eftersom den är liten och har ett stort antal stora fickor.

Liten Padel Ryggsäck Adidas Protour orange 2022

Ta en titt på den nya Adidas-väskkollektionen 2022 som kommer laddad med nya funktioner. Upptäck ProTour-ryggsäcken i orange, en mycket bekväm padel bag som är idealisk för de personer som har med sig få saker till träningen.

Angående utrymme kan du bara förvara det som behövs, därför har den två fickor, en för att förvara padel racket och den andra för att förvara handdukar, kläder eller skor. Dessutom har två sidfickor införlivats för att lagra personliga föremål utan att behöva tappa dem över hela ryggsäcken.

Orange Adidas ProTour-väska, funktioner

  • Adidas ProTour Backpack Orange har två vadderade handtag för att skydda din rygg.
  • Ungefärlig storlek på 48 x 14 x 31 cm.
  • Den har två fickor, en för padel racket och en annan huvudficka.
  • Sidofickor och en på framsidan för att förvara personliga föremål som är lättare att tappa bort.
  • Tillverkad av 100% polyester
  • Material som stöter bort vatten.
  • Den tillhör Adidas Padel 2022 ryggsäckskollektion

Vem är det till? Perfekt för idrottare som går till träning på motorcykel eller cykel då de behöver något mer bekvämt att ha på sig. Dessutom har den inte en alltför stor storlek, så det kommer inte att vara obekvämt.

Varför kommer du att gilla det? För den har designats med en väldigt cool estetik i svart med detaljer som logotypen och linjer på framsidan i orange. Också om du får ont om utrymme kan du kombinera det med den nya orange ProTour padelväskorn.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig som professionella spelare med Adidas Padel, ett företag som klär Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i alla dess produkter. Gilla dem och upplev de bästa sensationerna på banan med sin nya 2022 padelkatalog.

Upptäck dess breda utbud av padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Du hittar den som passar dina behov bäst eftersom adidas har ett avancerat sortiment, ett medium sortiment och ett initialt sortiment för att tillfredsställa alla målgrupper. Ta reda på det själv!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter