Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Adidas ProTour Orange
  • Padelväska Adidas ProTour Orange
  • Padelväska Adidas ProTour Orange

Padelväska Adidas ProTour Orange

PVP: 987,30 kr
888,03 kr
-11% Adidas Padel
Adidas ProTour Orange Padelväska | Förnya din gamla Padelväska från Adidas ProTour i stor storlek, perfekt för de människor som bär material när de ska ut och tävla

Padelväska adidas Pro Tour-väska från Alex Ruiz

Förnya din gamla ispåse mot en ny från Adidas 2022-kollektionen. Upptäck ProTour-ispåsen i orange, stor i storleken för de personer som bär duschkläder, handdukar etc. Och att de alltid är laddade till sina tävlingar. Dessutom kommer Alex Ruiz att använda den igen.

Den har tillverkats av 100 % polyester och med termiska material för att skydda padel racket från kraftiga temperaturförändringar eller från sol och regn. Den har 2 sidofack för racket och ett i mitten för förvaring av kläder och ett separat för skor. Du kan också bära den på ryggen tack vare dess två handtag eller för hand.

Orange Adidas ProTour-väska, funktioner

  • Adidas ProTour Orange har tillverkats av 100 % polyester.
  • Kapaciteten är att bära få saker, mått ca. 55 x 43 x 30 cm.
  • Den har ett sidofack för racket och ett centralt för tillbehör.
  • Handtag för att bära den för hand eller på ryggen.
  • Hårt yttre skal för att motstå stötar och fall.
  • Svart och orange design, för att matcha nya Adipower CTRL 3.1
  • En padelväskor som ingår i den nya Adidas Padel 2022-kollektionen.

Vem är det till? Eftersom det är en av Alex Ruiz väskor, perfekt för spelare som vanligtvis bär mycket material eftersom det är en av de största padel padelrackna i kollektionen, gjord av tekniska och tåliga tyger.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att njuta av en padelväskor av mycket god kvalitet, inte bara det utan du kan också bära en mycket slående design i svart med orange som inte kommer att gå obemärkt förbi bland dina kollegor.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig som professionella spelare med Adidas Padel, ett företag som klär Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i alla dess produkter. Gilla dem och upplev de bästa sensationerna på banan med sin nya 2022 padelkatalog.

Upptäck dess breda utbud av padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Du hittar den som passar dina behov bäst eftersom adidas har ett avancerat sortiment, ett medium sortiment och ett initialt sortiment för att tillfredsställa alla målgrupper. Ta reda på det själv!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter