Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Metalbone HRD 3.1
  • Adidas Metalbone HRD 3.1
  • Adidas Metalbone HRD 3.1

Adidas Metalbone HRD 3.1

PVP: 4 168,60 kr
2 500,75 kr
-41% Adidas Padel
Adidas Metalbone HRD 2022 padel racket | Hårdare version av Ale Galáns nya racket, en kraftfull Adidas-modell med högdensitetsgummi för att uppnå större kraft vid slag
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Adidas Metalbone Hard 3.1 från Ale Galán

För de hårdföra presenterar vi den nya utgåvan av Metalbone HRD 3.1 padel racket från den nya Adidas Padel 2022- katalogen. Det blir Ale Galáns nya racket, designad i diamantformat och hög balans samt med högdensitetsgummi för att uppnå en hårdare touch.

Tack vare det höga minnesgummit och 100 % kolkonstruktion kommer du att njuta av mer kraft eftersom det är ett hårt padel racket. Den innehåller också en grov yta och ett sweet pot-system för bättre kontroll över bollen. Den innehåller också ett 6-bultssystem för att modifiera dess balans och Octagonal Structure-konstruktion för större styrka.

Red Adidas Metalbone Hard 3.1 av Ale Galán, funktioner

  • Adidas Metalbone 2021 innehåller eva-gummi med högt minne för en hårdare touch.
  • Nytt racket från Ale Galán som sticker ut för sin kraft tack vare diamantformen och hög balans.
  • Vikt- och balansteknologi som gör att du kan ändra din balans.
  • Helt kol med ett sista aluminiserat lager på ytorna.
  • Få bättre snurr på bollen med Spin padel rackete-teknik.
  • Octagonal Structure System som förstärker omkretsen och ger den större kraft.
  • Bra sweet spot tack vare Smart Holes Curve-hålen.
  • Ingår i den avancerade serien av Adidas Padel 2022.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den lämplig för professionella eller avancerade idrottare som gillar att slå bollen hårt, eftersom det är ett hårt powerracket som hjälper dig att dominera spelet.

Varför kommer du att gilla det? För att det har varit den mest sålda Adidas padel racket och den har varit väldigt populär för sin prestanda och även för sin design. Den här säsongen är det inte långt efter och återkommer med en spektakulär exponerad karbondesign och röda detaljer samt spelarens signatur.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter