Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Gorra Adidas BB CP 3S 4A Screaming Pink
  • Gorra Adidas BB CP 3S 4A Screaming Pink

Gorra Adidas BB CP 3S 4A Screaming Pink

PVP: 241,34 kr
240,80 kr
-1% Adidas Padel
Paddelring Gorge Adidas BB CP 3S 4A Screaming Pink | Skaffa denna Adidas padelkeps för kvinnor, den erbjuder det bästa utomhusskyddet samt en fantastisk design i rosa och vit logotyp

Gorra para mujer Adidas BB CP 3S 4A Rosa

Njut av den bästa stilen medan du spelar sport med denna BB CP 3S 4A Screaming Pink padelkeps, ett tillbehör som All for Padel 2021 gör tillgängligt för krävande kvinnor. Den har tillverkats med återvunnet tyg, så det är en hållbar produkt med miljön.

Dess huvudsakliga funktion är att förhindra svettningar i ansiktet och ge ett klart synfält. Dessutom har resistenta tyger använts för att ge lång hållbarhet samt en mycket feminin design som alla spelare kommer att gilla.

Adidas BB CP 3S 4A keps i rosa, funktioner

  • Adidas BB CP 3S 4A Screaming Pink har logotypen med 3 ränder på padel racketet.
  • Andningsbara och lätta fibrer har använts för komfort.
  • Undvik svettdroppar i ansiktet.
  • Innerfoder för att absorbera fukt.
  • En storlek men har rem med justerbart spänne.
  • Finns i Adidas Padel 2021 tillbehörskatalog.

Vem är det till? Perfekt för alla kvinnor som spelar padel eller utövar någon typ av sport och behöver ett tillbehör för att träna i solen, förhindra reflektioner från att skada synfältet samt bekämpa solsting.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom kvalitetstyger har tillverkats för att alltid hålla deras egenskaper intakta. Dessutom är dess rosa design med de 3 vita ränderna på padel racketet den coolaste, du kommer att älska den precis när du ser den!

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Adidas All for Padel kommer med specialprodukter för att spela padel. Upptäck dess breda kollektion av racket, skor, kläder och accessoarer anpassade till behoven hos den mest krävande allmänheten.

Tack vare deras arbete och ansträngning har det lyckats bli modeföretaget och en av användarnas favoriter. Dessutom har han stöd av professionella spelare som Ale Galán eller Martita Ortega på World Padel Tour.

Features År: 2021
Våra bästa produkter