Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Gorra Adidas BBALLCAP LT MET Hazy Copper
  • Gorra Adidas BBALLCAP LT MET Hazy Copper

Adidas BBALLCAP LT MET Hazy Copper Cap

PVP: 185,94 kr
164,00 kr
-12% Adidas Padel
Adidas BBALLCAP LT MET Hazy Copper padelkeps | Njut av padel i sommar med denna orange Adidas-keps, undvik överdriven svettning i ansiktet och håll ditt synfält klart under solen

Keps för padel Adidas BBALLCAP LT MET Orange

Varje detalj är viktig så förbered dig för spelet med de bästa tillbehören för att spela padel i vår onlinebutik. Köp BBALLCAP LT MET padelkeps i Hazy Copper, ett Adidas 2021-tillbehör för att bekämpa höga temperaturer.

Återvunnet material har använts för dess tillverkning, samtidigt som det andas mycket. Så den absorberar överflödig svett och torkar snabbt så att du kan spela mer bekvämt. Den behåller även sina egenskaper trots användning och tvätt.

Adidas BBALLCAP MET keps i orange, funktioner

  • Adidas BBALLCAP LT MET Hazy Copper kombinerar lätta och andningsbara material.
  • Det är lätt att justera tack vare det bakre spännet.
  • Undvik svettningar i ansiktet och ljusglimtar.
  • Skydd mot värmechock.
  • Orange design med Adidas tallrik på ena sidan
  • Samling av tillbehör för padel Allt för Padel 2021.

Vem är det till? Riktar sig till vilken idrottare som helst som behöver en kvalitetskeps, det vill säga lätt som andas för att kunna spela padel bekvämt och bara fokusera på att vinna poängen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de mest sofistikerade padelkepsarna, med en exklusiv design för de mest krävande spelarna. Du kommer att älska dess orangea design med en dekorativ tallrik på sidan.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Förbered dig väl för dina tävlingar med All for Padel, Adidas-avdelningen för padel. Återigen överraskar det oss med revolutionerande teknologier och nya material som är anpassade till dess padelprodukter för att erbjuda bästa prestanda.

Ett bevis på detta är att det har stöd från professionella WPT-spelare som Martita Ortega, Ale Galán eller Seba Nerone, som representerar det tyska företaget vart det än går.

Features År: 2021
Våra bästa produkter