Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Adidas Racket Sacs Protour Naranja
  • Mochila Adidas Racket Sacs Protour Naranja

Ryggsäck Adidas Protour Orange

PVP: 175,52 kr
109,15 kr
-38% Adidas Padel
Padel ryggsäck Adidas Racket Sacs Protour Orange 2021 | Bär allt du behöver i denna Adidas padelväska, en tålig gymväska som är idealisk för förvaring av små tillbehör och till och med ett par Padel rackets.

Gymsac Adidas Protour Orange

Välj bland de bästa padeltillbehören med All For Padel 2021. Köp Racket Sacs Protour padelryggsäck i orange och svart från Adidas-katalogen, en väska av polyester som har snören att enkelt hänga på ryggen.

Den har ett huvudfack med plats för ett par padel racket samt ytterligare ett främre fack där du kan bära dina personliga tillhörigheter. Som avslutning är framfickan gjord av flexibelt nät för att snabbt kunna komma åt dina värdesaker.

Adidas gymsac orange ryggsäck, funktioner

  • Den orange Adidas Racket Sacs Protour är gjord av lättstädat material.
  • Det är det enklaste sättet att bära din padel racket och vissa tillbehör.
  • Ungefärliga mått på 46 x 36 cm.
  • Sladd har använts till handtagen och 100% polyester.
  • Huvudfack i mitten och ett annat med dragkedja fram för små föremål.
  • Katalog över Adidas Padel 2021 tillbehör.

Vem är det till? Perfekt för praktiska spelare som letar efter en liten väska för att bekvämt transportera racket, plus dina personliga tillhörigheter i facket med blixtlås.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de erbjuder dig möjligheten att använda den inte bara för att ta din racket till dina padelmatcher utan också för att kunna använda dem i ditt dagliga liv. Du kommer också att vara i centrum för uppmärksamheten tack vare dess orange och svarta design.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS PADEL

Gå till modemärket bland idrottare: Adidas Padel. Den har en stor representation i sportens värld och padel är inget undantag, så det presenterar en komplett samling av padel racket, skor, padelväskor och kläder för alla smaker och priser.

De har för närvarande representation i WPT av spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i sina produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan såväl som den bästa finishen med Adidas.

Features År: 2021
Våra bästa produkter