Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Backpack Multigame 2.0 Black Red
  • Adidas Backpack Multigame 2.0 Black Red
  • Adidas Backpack Multigame 2.0 Black Red

Adidas Ryggsäck Multigame 2.0 Svart Röd

PVP: 658,20 kr
482,14 kr
-27% Adidas Padel
Adidas Multigame 2020 padelryggsäck i svart | Tappa ingenting med denna Adidas padelryggsäck, en av de mest eleganta i kollektionen som du kan använda för sport eller i din vardag

Multigame 2.0 padel ryggsäck i svart och rött

Lämna hemmet med allt du behöver med Multigame 2.0 padelryggsäcken i svart och rött, tillgänglig i Adidas katalog för padelpadelrack för 2020. Det är en väska med en design som du kommer att älska och även utrymme att bära det som är viktigt för att spela .

Således har den ett separat fack för padelracket och ett större för resten av utrustningen. Den innehåller också en liten ficka för nycklar eller plånbok. För dess tillverkning har tekniska och de mest motståndskraftiga materialen använts.

Adidas Multigame 2.0 svart och röd väska, funktioner

  • Stort motstånd och hållbarhet hos adidas ryggsäck Multigame 2.0 svart röd.
  • Bra kapacitet, ca 47 x 15 x 29 cm.
  • Den har ett grepp upptill och justerbara remmar.
  • Du kan förvara padelracket i ett specifikt fack.
  • Stor huvudficka och en mindre på framsidan.
  • Den har en mycket modern design så att du kan använda den vid alla tillfällen.
  • Ingår i Adidas 2020 padelbag-kollektion.

Vem är det till? För alla idrottare som letar efter en kvalitativ, tålig ryggsäck med tillräckligt med utrymme för att bära precis tillräckligt till sina matcher. Vi rekommenderar den även till de som åker motorcykel då den är mer praktisk än en padelväska.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin design är det en adidasväska som du kan använda för att gå till jobbet. Dessutom, om du får ont om utrymme kan du kombinera det med Multigame 2.0, eftersom båda har en svart estetik och röda dragkedjor.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Känn samma sensationer som professionella spelare med Adidas Padel, ett företag som utrustar Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz från topp till tå. Upptäck med oss dess nya padelkatalog för 2020 och njut av den bästa upplevelsen på banan.

Du kommer att kunna hitta det du behöver inom dess breda utbud av padelracket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Företaget erbjuder dig modeller för alla nivåer, stilar och budgetar så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter