Asics Solution Swift padelskor: analys, åsikt och test

Kraften i hastighet och komfort förenas i den nya Asics modellen

Idag fortsätter vi med våra produktrecensioner och bantester, och testar alla detaljer i Solution Swift, de nya Asics padelskor som samlar de bästa teknologierna och du kan få dem i en mängd olika färger.

De är den perfekta skon för alla de spelare som letar efter snabbhet och explosivitet i sina rörelser, hand i hand med den fantastiska komforten som erbjuds av deras skumsula.

Granska Asics Solution Swift 2023 padelskor

Till att börja med är det en sko för medel eller avancerad nivå spelare , som är ute efter mer fart på banan eftersom det är en ganska lätt sko.

Asics Solution Swift är en relativt ny padelsko, från ett par säsonger sedan eftersom de är varumärkets nya åtagande att ersätta den klassiska Asics Lima modellen.

Du kan uppskatta dess teknologier och detaljer. Du kan njuta av vår video med en fullständig analys av denna nya utgåva.

Analys av Asics Solution Swift 2023

För att fortsätta med egenskaperna hos Solution Swift kan vi den här säsongen hitta olika suldesigner. Den ena är den klassiska lersulan, med sitt sicksackmönster som genererar mer grepp på underlag med mycket sand och undviker att halka på banan.

En annan typ av ritning är den som kombinerar en korsdesign som skiljer lerritningen åt i olika tjocklekar och riktningar. Den har också en främre pivotpunkt som underlättar svängar samt sidostöd för att förhindra att foten ”fångar” för mycket på de nya spåren och vi kan drabbas av en skada.

En av sulorna på Solution Swift kombinerar ett bredare fiskben för optimalt grepp
En av sulorna på Solution Swift kombinerar en bredare spik för optimalt grepp

När det gäller dess konstruktion kombinerar den mesh med syntetiskt material ovanpå, vilket gör den bekväm och lätt. Den har också en stabilisator i det centrala området, detta är denna Twistruss bit, som ger mer stabilitet och stödjer fotleden vid sidorörelser, och på så sätt undviker farliga stukningar.

Tillsammans med stabilisatorn har delen av tåhättan även förstärkts med PGUARD förstärkningen som skyddar fingrarna från eventuella slag eller stamp samt förbättrar dess hållbarhet. Angående denna aspekt vill jag också berätta att den innehåller AHAR+teknologi, en förening som varumärket applicerar på sulan för att uppnå överlägsen nötningsbeständighet.

Padelskor Asics Solution Swift 2023

Padelskor Asics Solution Swift 2023

ERBJUDANDE: 74,95 €
RRP: 120,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Lätthet
  • Sula: Ny Padel

Padelskor Asics Solution Swift 2023

Fördelar och sensationer

  • Gelteknologi i framfoten ger bättre dämpning vid hoppning, vilket ger större komfort under långa dagar.
  • Det är en mycket lätt sko, perfekt för att öka din hastighet och göra fler rörelser på banan.
  • Sulan designad i Flytefoam skum ger bra dämpning för personer som har genomgått knä eller fotledsoperationer
  • Mallen har utformats på ett ekologiskt sätt för att minska föroreningarna med vad som är en modell som hjälper miljön

De stora fördelarna med Asics Solution Swift 2023 kan ses i deras låga vikt när de tar dem till banan, de är utan tvekan en av de lättaste modellerna som erbjuds av märket den här säsongen, vilket är anledningen till att de rekommenderas starkt för spelare som söker att ha mer reaktiva rörelser som gör att de kan minska sin reaktionstid när de spelar.

Asics Solution Swift har designats på ett ekologiskt sätt för att minska föroreningar
Asics Solution Swift har designats på ett ekologiskt sätt för att minska föroreningar

Dess dämpnings och stabilitetsteknologier erbjuder en stor fördel när det gäller att kunna reagera på banan, liksom införandet av Twistruss biten i sulan hjälper till att få mycket mer stabilitet, skyddar anklarna i sidorörelser och tillåter, tack till sin design, sula med exceptionell dämpning, vilket gör den till en mycket bekväm modell att prestera med i timmar. Förutom att den också har ett brett utbud av färger i båda sulorna, bland annat presenterar den olika modeller av padelskor för dam.

Nackdelar med Asics Solution Swift 2023

En detalj som måste beaktas med denna modell är att det faktum att skons design är smalare än vanligt sticker ut.

Så det är en aspekt som bör beaktas av alla spelare som har lite bredare vrist, eftersom de säkert inte kommer att vara bekväma med denna modell, vilket hindrar dem från att dra nytta av dess fördelar, så vi rekommenderar en annan typ av sko. till din typ av skor som Asics Challenger eller Resolution 9.

Åsikter och tester på rätt spår

Efter att ha testat dem på banan tror vi att du med den nya Solution Swift 2023 kommer att njuta av en mycket mjuk slitbana eftersom den kombinerar det klassiska Gel systemet med Flytefoam teknologi i mellansulan.

Kombinationen av båda systemen absorberar stötar och förhindrar att våra leder lider. Således ger de fantastisk dämpning och rebound, vilket gör att vi kan röra oss med smidighet och snabbhet.

Solution Swifts meshdesign gör att svett transporteras bort så att den inte samlas på foten.
Solution Swifts meshdesign gör att svett transporteras bort så att den inte samlas på foten.

Vi tror att fördelen med att kunna välja mellan vilken typ av sula du behöver beroende på typ av bana är en av de mest slående egenskaperna som vi hittar, precis som de är mycket bekväma skor med fantastiska funktioner som gör att du kan höja ditt spel till nästa nivå.