Lansering, ny kollektion av Asics AW 2023 padelskor

Upptäck de senaste trenderna inom padelvärlden och få ut det mesta av din sommarsäsong med de nya Asics skorna

Få de skor du behöver med den nya AW padelkollektionen som Asics har presenterat 2023. Varumärket lanserar en komplett katalog av exklusiva modeller för att tillfredsställa behoven hos alla målgrupper.

Recension av de nya Asics AW 2023 Padelskorna

I den här nya säsongen kommer de nya Asics padelskor med nya skomodeller för alla målgrupper och fickor, anpassade till spelarnas behov, med den senaste tekniken och de bästa materialen, den har presenterat en katalog som försöker uppdatera och stärka varumärket som en av spelarnas och spelarnas favoriter tack vare dess förstklassiga kvalitet.

Du kan uppskatta var och en av de senaste designerna mer i detalj i vår video av den nya Asics 2023 sneakerkollektionen.

Tja, den viktigaste nyheten som vi hittar är att den mytomspunna Gel Padel Pro försvinner, en modell som de allra flesta spelare säkert har använt och som kännetecknades av dess goda kvalitet pris förhållande. Vi hittade dock en modell som ersätter dem i denna nya kollektion; dedikera 8.

Asics Gel Dedicate 8 padelskor 2023

Asics Gel Dedicate 8 padelskor 2023

ERBJUDANDE: 64,91 €
RRP: 75,00 €

  • Nivå: Initiering
  • Spel: Komfort
  • Sula: Ny Padel

Asics Gel Dedicate 8 padelskor 2023

För den här säsongen presenterar Dedicate 8 en ny konstruktion, med mesh i den övre delen som gör dem väldigt lika Gel Padel Pro. Normalt brukade de presentera en syntetisk ovandel och med denna förändring är de mycket mer andningsbara, flexibla och även lätta.

De bibehåller AHAR+ antinötningsblandningen, som ingår i alla modeller, samt gelsystemet på tåhättan och central stabilisator. Den har också en uttagbar innersula och skum i hela interiören för en mycket bekvämare passform.

En annan nyhet är att denna modell är tillverkad med 2 typer av sulor: leran för mer grepp på sandiga spår och den nya sulan i olika typer av lera + pivotpunkt för de nya lockiga gräsbanorna. För att avsluta finns de i en mängd olika färger, du behöver bara välja den du gillar bäst!

Asics Gel Game 9 Clay padelskor 2023

Asics Gel Game 9 Clay padelskor 2023

ERBJUDANDE: 80,95 €
RRP: 90,00 €

  • Nivå: Mellanliggande
  • Spel: Lätthet
  • Sula: Lera

Asics Gel Game 9 Clay padelskor 2023

Vi går nu vidare till mer kompletta padelskor, för spelare som tenderar att tävla mer regelbundet, mellan 2 till 3 gånger i veckan. Här hittar vi Game 9 som innehåller mer tekniskt tyg i ovandelen och har förstärkts med ett lager av polyuretan . De är ganska flexibla och när de väl sätts på är de inte tunga. De bibehåller också det främre gelsystemet, vilket förhindrar att lederna drabbas av stötar .

Å andra sidan hittar vi också en central förstärkning, så vi kommer att märka bättre fotledsstöd. Enligt vår mening är det en sko att röra sig med fart eftersom lästen är ganska smal och de känns ganska lätta.

Slutligen har den även tillverkats med olika sulor: den klassiska leran för den som letar efter större grepp på banan och med crossdesignen för att säkerställa att greppet inte är så torrt.

Asics Gel Challenger 14 padelskor 2023

Asics Gel Challenger 14 padelskor 2023

ERBJUDANDE: 84,95 €
RRP: 120,00 €

  • Nivå: Avancerad, Mellanliggande
  • Spel: Komfort
  • Sula: Lera

Asics Gel Challenger 14 padelskor 2023

Ett annat alternativ för intensiva spelare är Gel Challenger 14, en sko som innehåller hög konkurrensteknik men utan att skjuta i höjden i pris. De återkommer med förnyade material och en ny konstruktion som kombinerar tekniskt och syntetiskt tyg, vilket förbättrar deras prestanda på banan och gör dem väldigt lika Upplösningen.

Angående dess fördelar, här hittar vi ett gelsystem i hela sulan utöver vingväggsstabilisatorn integrerad i mellansulan som förhindrar vridning, något som vi kommer att märka mer i sidostöden. Tack vare detta ger de bra dämpning och även komfort eftersom lästen är bred och de är flexibla.

Utmanaren finns även i de 2 olika typerna av sulor, så beroende på vilken typ av bana du spelar på kan du välja lerversionen eller paddelversionen, båda i olika typer av färger!

Asics Solution Swift FF Clay padelskor 2023

Asics Solution Swift FF Clay padelskor 2023

ERBJUDANDE: 107,95 €
RRP: 120,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Lätthet
  • Sula: Lera

Asics Solution Swift FF Clay padelskor 2023

Vi går nu vidare till märkets toppskor, för dig som redan tävlar intensivt och letar efter padelskor för dam som tål matchens rytm.

Vi börjar med Solution Swift Woman, en perfekt sko för dig som letar efter snabbhet och explosivitet i sina rörelser, eftersom de är lätta, flexibla och passar perfekt! Vid första anblicken urskiljer vi en smal läst, något som vi måste ta hänsyn till om vi har ett brett vrist.

De presenterar en konstruktion som kombinerar mesh med syntet på toppen för att också göra dem mer motståndskraftiga mot nötning.

De har en central stabilisator som förbättrar stödet och ger mer än utmärkt dämpning med kombinationen av gel och flytefoam systemet. För att avsluta kan du välja dem i olika färger och i olika typer av sulor efter dina önskemål.

Asics Solution Speed FF 2 Clay padelskor 2023

Asics Solution Speed FF 2 Clay padelskor 2023

ERBJUDANDE: 133,84 €
RRP: 150,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Lätthet
  • Sula: Lera

Asics Solution Speed FF 2 Clay padelskor 2023

Vi fortsätter med en Asics klassiker: Solution Speed, den lättaste modellen i kollektionen. Om de kännetecknas av något så är det flexion fit teknik, ett system som ger stor flexion och ger en perfekt passform, så att inget stör dig medan du tävlar.

De områden som är mest utsatta för slitage har också förstärkts och den har en central stabilisator som förbättrar balansen i sidorörelser.

En annan av dess starka sidor är dämpningen, eftersom den kombinerar gel med flytefoam systemet för att minimera påverkan.

Precis som i fallet med lösningen swift är även den sista lite smal. Kort sagt är det skor designade för att utveckla ett dynamiskt och aggressivt spel och de finns endast med en lersula, med vilken du kommer att ha maximalt grepp på banan. Skaffa dem för både män och dam, du kommer inte bli besviken!

Asics Gel Resolution 9 Clay padelskor 2023

Asics Gel Resolution 9 Clay padelskor 2023

ERBJUDANDE: 103,96 €
RRP: 150,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Komfort
  • Sula: Lera

Asics Gel Resolution 9 Clay padelskor 2023

Vi avslutar med den nya Resolution 9, en sko som vi rekommenderar till spelare med en storlek, som vanligtvis spelar på baksidan av banan och söker stabilitet. Jo, eftersom de har en förstärkning i häldelen utöver DYNAWALL delen, så håller de foten väldigt bra och undviker att drabbas av de fruktade vristvrickningarna.

Även om de är kompakta är de inte överdrivet tunga eftersom de har en DYNAFIT överdel, vilket gör dem mer flexibla, bekväma och minskar vikten. De kombinerar också gel och flytefoam systemet för perfekt dämpning.

För oss är de en av de bästa skorna på marknaden för sin teknologi och komfort tack vare den bredare sista designen.

Vår rekommendation av Asics padelskor

Som avslutning vill vi göra en kort sammanfattning. För spelare som letar efter kvalitetsskor till ett överkomligt pris rekommenderar vi den nya utgåvan av Dedicate 8 eftersom de gör sitt jobb och kostar drygt €60.

Om du redan letar efter en mer komplett sko, är vår rekommendation den nya Challenger , en modell som har överraskat oss med sin nydesign och som, när den väl har använts, erbjuder högpresterande teknologier till ett bra pris för dina fötter.

Sammanfattningsvis är den senaste kollektionen av Asics padelskor för 2023 ett utmärkt alternativ för alla spelare som letar efter en kvalitetssko med bra prestanda på banan som anpassar sig till alla behov.