Asics 2023 samling padelskor, nya sulor och teknologier anpassade för varje bana

Upptäck den innovativa tekniken och den attraktiva designen som Asics erbjuder för 2023. Den perfekta kombinationen av kvalitet och komfort för att förbättra din prestanda på banan

När man utövar någon sport är det superviktigt att välja bra skor för att undvika skador och njuta av en bra upplevelse. Idag analyserar vi den nya Asics 2023 padelskokollektionen, med modeller för alla målgrupper och fickor.

Recension av den nya Asics 2023 kollektionen

Den nya kollektionen av Asics 2023 padelskor har flera modeller som erbjuder bra hållbarhet och grepp på padelbanan, du kan se dem i detalj i vår video Nya Asics 2023 padelskor.

Som du har sett är en av de stora fördelarna som märket erbjuder att det har utvecklat en ny suldesign för att bättre anpassa sig till de nya padelbanorna, de som använder lockigt gräs som i WPT. Det är en typ av yta som fångar sanden i sina fibrer och som inte ackumuleras på ytan, så vi behöver inte lika mycket dragkraft som på en traditionell konstgräsplan, där sanden ligger kvar ovanför ytan och tenderar att halka mer med som vi kommer att behöva en sko med större vidhäftning.

Asics Gel Padel Pro 5 2023 padelskor

Asics Gel Padel Pro 5 2023 Skor

ERBJUDANDE: 54,91 €
RRP: 80,00 €

  • Nivå: Initiering
  • Spel: Komfort
  • Sula: Lera

Asics Gel Padel Pro 5 2023 padelskor

Låt oss börja med att titta på modellerna med bäst valuta för pengarna av märket, billiga Asics skor att spela ett par gånger i veckan. Här hittar vi Gel Padel Pro 5 och Dedicate 7. Båda modellerna är väldigt lika: de har en lersula, så de ger mycket grepp på banan, så de är fokuserade på spår med sand. De har också AHAR+ antinötningsmassan, som ingår i alla modeller i kollektionen, samt ett gelsystem på tåhättan och central stabilisator. Dessutom har båda en uttagbar innersula och invändigt skum för en bekvämare passform.

Asics Gel Dedicate 7 2023 padelskor

Asics Gel Dedicate 7 2023 löparskor

ERBJUDANDE: 44,95 €
RRP: 70,00 €

  • Nivå: Initiering
  • Spel: Komfort
  • Sula: Lera

Asics Gel Dedicate 7 2023 padelskor

Den största skillnaden som vi kan hitta är att Padel Pro har mesh på den övre delen, vilket gör dem lite mer flexibla och andas än Dedicate. Dessutom finns båda modellerna i olika färger för både killar och tjejer.

Asics Gel Game 9 2023 padelskor

Asics Gel Game 9 2023 löparskor

ERBJUDANDE: 74,91 €
RRP: 90,00 €

  • Nivå: Mellanliggande
  • Spel: Komfort
  • Sula: Lera

Asics Gel Game 9 2023 padelskor

Går vidare till ett mer komplett utbud, för spelare som vanligtvis tävlar 3 eller 4 gånger i veckan. Här hittar vi Game 9 som underhåller det främre gelsystemet samt en central förstärkning för bra fotledsstöd. De återkommer med en ny konstruktion med mer teknisk väv och är förstärkta med ett lager polyuretan som täcker dem. Så de är ganska flexibla och lätta. Enligt vår åsikt är det en sko att röra sig med fart och den har gjorts med olika sulor: den klassiska leran för bättre grepp och med crossdesignen så att greppet inte är så torrt om vi måste spela på WPT liknande banor.

Asics Gel Challenger 13 2023 padelskor

Asics Gel Challenger 13 2023 löparskor

ERBJUDANDE: 87,51 €
RRP: 120,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Komfort
  • Sula: Lera

Asics Gel Challenger 13 2023 padelskor

Ett annat alternativ är Challenger 13, en sko med hög konkurrensteknik. Till att börja med har de redan ett gelsystem i hela sulan utöver vingväggsstabilisatorn som förhindrar vridning. Den presenterar en teknisk och syntetisk tygkonstruktion, som erbjuder en bra passform, ventilation och böjning av foten.

Asics Solution Swift FF 2023 padelskor

Asics Solution Swift FF 2023 padelskor

ERBJUDANDE: 74,96 €
RRP: 120,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Lätthet
  • Sula: Lera

Asics Solution Swift FF 2023 padelskor

För dig som redan tävlar intensivt och letar efter skor som tål matchens rytm. Vi börjar med Asics Swift, modellen som ersätter klassiska Lima. Så det är en perfekt sko för dig som söker snabbhet och explosivitet i rörelser.

De presenterar en konstruktion som kombinerar mesh med syntet på toppen, vilket gör dem bekväma och lätta. De har gel och flytefoam dämpning samt en central stabilisator. De håller en smal läst och finns i 2 typer av sulor, så beroende på vilken typ av bana du ska spela kan du välja mellan en vit eller blå design för WPT liknande banor eller grå eller svart med den klassiska lersulan.

Asics Solution Speed FF 2023 padelskor

Asics Solution Speed FF 2023 löparskor

ERBJUDANDE: 114,91 €
RRP: 150,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Lätthet
  • Sula: Lera

Asics Solution Speed FF 2023 padelskor

Vi fortsätter med en Asics klassiker: Solution Speed, den lättaste modellen i kollektionen. De bibehåller flexion fit teknologin, vilket ger dem bra flexion och förbättrar passformen så att de sitter som handen i handsken. De områden som är mest utsatta för slitage har också förstärkts och den har en central stabilisator.

En annan av dess starka sidor är dämpningen eftersom den kombinerar gel med flytefoam systemet för att minimera påverkan. Den sista är lite smal och de är designade för att utveckla ett dynamiskt och aggressivt spel. Lösningshastigheten finns i flera färger och endast med en lersula, med vilken du kommer att ha mycket bra grepp på sandiga spår.

Asics Gel Resolution 9 2023 padelskor

Asics Gel Resolution 9 2023 löparskor

ERBJUDANDE: 116,96 €
RRP: 150,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Komfort
  • Sula: Lera

Asics Gel Resolution 9 2023 padelskor

Vi fortsätter med den nya Resolution 9, den mest stabila och kompakta modellen i kollektionen. Vi rekommenderar dem till stora spelare som vanligtvis spelar längst ner på banan och söker stabilitet i sina rörelser, eftersom de införlivar denna förstärkning i häldelen, vilket leder till bättre stöd och minskar risken för fotleds stukningar. Den här säsongen har de en Dynafit överdel, vilket gör den mer flexibel och bekväm.

Den har också dämpning av gel och flytefoam förutom Dynawall delen som ger mer stabilitet. För oss är de en av de bästa skorna på marknaden för sin teknologi och komfort tack vare den bredare sista designen. Upplösningen finns i både sulor och färgkombinationer, skaffa din innan de är borta!

Asics Court FF 3 2023 padelskor

Asics Court FF 3 2023 löparskor

ERBJUDANDE: 143,96 €
RRP: 190,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Lätthet
  • Sula: Lera

Asics Court FF 3 2023 padelskor

Vi avslutar med toppmodellen: Court FF , en sko som används av tennisspelaren Novak Djokovic eftersom sulan av lertyp ger bra grepp på lera och även på sandiga ytor. Något som skiljer den från resten av modellerna är dess monosock passform, en strumpliknande design som skapar en perfekt passform. När det gäller dess teknologier, kombinerar den flytefoam och gelsystemet för bättre dämpning, central stabilisator och en konstruktion med mycket flexibla material.

Kort sagt, den nya kollektionen av Asics padelskor för 2023 är ett utmärkt alternativ för alla spelare som letar efter kvalitet, komfort och prestanda på banan. Det stora utbudet av tillgängliga modeller säkerställer att du hittar den perfekta skon för dina behov.