Ryggsäck Wilson Bela Padel Backpack svart
  • Ryggsäck Wilson Bela Padel Backpack svart
  • Ryggsäck Wilson Bela Padel Backpack svart

Ryggsäck Wilson Bela Padel Backpack svart

PVP: 877,60 kr
602,81 kr
-32% Wilson Padel
Wilson Bela Padel Ryggsäck svart liten | Bli fullt utrustad med Wilsons ryggsäckskollektion där du kan hitta Bela Padel Backpack som har designats i svart
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 2 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Wilson Bela Padel ryggsäck svart

Lämna inget hemma med den nya kollektionen av Wilson-ryggsäckar som du redan har att köpa i vår padelbutik online. Upptäck den nya Bela Padel-ryggsäcken som har designats med polyestertyg som ger större motståndskraft mot slitage.

När det gäller utrymme så har den designats med en termoficka där du kan förvara racket och skydda den från temperaturförändringar. Å andra sidan har den en huvudficka för att lagra allt ditt material och en annan på toppen för att lagra mindre föremål.

Wilson Bela Padel Ryggsäck i svart, egenskaper

  • Wilson Bela Padel-ryggsäcken är en del av Fernando Belasteguín-kollektionen.
  • Handtagen är vadderade så att de är bekväma att transportera.
  • Huvudficka med invändiga indelningar för att lagra ditt material.
  • Termofack för att transportera racket.
  • Design i svart med vita detaljer.
  • Du hittar den i den nya Wilson 2023 ryggsäckskollektionen.

Vem är det till? Det är en idealisk väska för personer som inte letar efter en paletoväska som är för stor och svår att transportera eftersom du tack vare storleken kan bära lagom mycket på ett ordnat och skyddat sätt. Den är också väldigt tålig på grund av materialen som har använts, så du kan leka med den länge.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en del av samlingen av spelaren Fernando Belasteguín, vilket är anledningen till att den har designats med signaturen på insidan. Dessutom blir den väldigt enkel att kombinera med alla dina kläder tack vare att den har designats i svart.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter