padelväska Wilson Bela Super Tour Padel Bag röd
  • padelväska Wilson Bela Super Tour Padel Bag röd
  • padelväska Wilson Bela Super Tour Padel Bag röd

padelväska Wilson Bela Super Tour Padel Bag röd

PVP: 1 316,40 kr
1 173,79 kr
-11% Wilson Padel
Padel racketväska med termo Wilson Bela Super Tour Padel Bag röd | Transportera all din utrustning till matcherna med Bela Super Tour padelracketväska från märket Wilson, som har designats med plats för racket och huvudficka
Skriv en recension

Wilson Bela Super Tour Padel Bag röd

Du har redan tillgänglig den nya onlinekatalogen med padelväskor där du kan hitta ett brett utbud av modeller att välja bland den du gillar mest. Inuti kan du hitta Bela Super Tour padelracketväska från Wilson som är en del av den officiella samlingen av spelaren Fernando Belasteguín.

Från och med dess fack hittar vi ett huvudfack av stor storlek så att du kan förvara kläder eller paddeltillbehör. Det har även ingått två sidor för att förvara racket, en av dem har termoskydd så att den inte tar skada på grund av temperaturen.

Wilson Bela Super Tour-väska i rött, egenskaper

  • Wilson Bela Super Tour padelracketväska har designats i rött med svarta detaljer.
  • Den har ett avdelarsystem inuti för att transportera allt på ett ordnat sätt.
  • Vadderade och justerbara handtag för att göra den bekväm att transportera.
  • Separat ficka för förvaring av skor.
  • Två sidofack indikerade för förvaring av racket.
  • Tillgänglig i Wilson 2023 padelväskakatalog.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till alla som letar efter en kvalitetsväska att ta med till matcher och som dessutom har tillräckligt med utrymme för att förvara all padelutrustning på ett ordnat sätt. Vi försäkrar dig att den kommer att bli en av dina favoriter!

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för dess röda design med svarta detaljer, den mest slående! Det är också en del av den exklusiva samlingen av spelaren Fernando Belasteguín, varför spelarens signatur har inkluderats på handtagen och på sidorna av padelväskan.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter