Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wilson Bela Team 2020
  • Wilson Bela Team 2020

Wilson Bela Team 2021

PVP: 2 183,03 kr
1 206,15 kr
-45% Wilson Padel
Wilson Bela Team röd padel racket | Ny Wilson padel racket utvecklad av Fernando Belasteguín, erbjuder mycket bra spelbarhet tack vare sin konstruktion med mer flexibla material

padel racket Wilson Bela Team av Fernando Belasteguín

Vi har redan den kompletta serien av de nya Fernando Bealsteguín-skovlarna tillgängliga. Upptäck Bela Team padel racket från Wilson Padel 2021- katalogen, det är en mycket balanserad modell som anpassar sig snabbt tack vare användningen av mer flexibla material.

Därmed kombinerar den kol i ramen med glasfiber på ytan, vilket ger den en mer elastisk touch och inte är lika teknisk. Den har en core eva foam mjuk kärna, som absorberar stöten mycket väl och innehåller grovhet för att förstärka effekterna.

Wilson Bela Team av Fernando Belasteguín, egenskaper

  • Wilson Bela Team 2021 anpassar sig till alla spelstilar.
  • Mångsidig padel racket och snabb anpassning tack vare sina mjukare material.
  • Serie av padel racket Bela, den av Fernando Belasteguín.
  • Bekvämt slag och utan skador med det mjuka eva-skumgummit inuti.
  • Carbon ram för styrka och hållbarhet.
  • Glasfiberyta, vilket ökar dess spelbarhet.
  • Ny hjärtdesign för större stabilitet.
  • Wilson 2021 sortiment av högtävlingsracket.

Vem är det till? Lämplig för idrottare på medelhög nivå som letar efter ett mångsidigt padel racket som anpassar sig snabbt, eftersom bela-laget är det minst tekniska i serien, så det hjälper dig att utvecklas som spelare.

Varför kommer du att gilla det? För att du kommer att njuta av den bästa prestandan på banan samt stor komfort eftersom dess beröring är mjukare. Förutom att vara samdesignad med Fernando Belasteguín kommer du att njuta av en spektakulär design i svart, rött och spelarens signatur.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi känner alla till historien om Wilson Sport. Det finns många års erfarenhet inom sportvärlden, sedan 1914 utrustat de bästa idrottarna. Därmed kunde han inte missa sitt sandkorn i paddelsektorn.

Upptäck det varierade sortimentet av padel racket, skor, padelväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter