Vibora Titan Junior Classic fiber 2024
  • Vibora Titan Junior Classic fiber 2024
  • Vibora Titan Junior Classic fiber 2024

Vibora Titan Junior Classic fiber 2024

PVP: 987,30 kr
986,76 kr
-1% Vibora
Vibora Titan Junior Classic Fiber A000450 | Idealisk för unga spelare, Vibora Titan Junior Classic Fiber 2024 erbjuder balans och stil på banan. Upptäck dess excellens och spela med förtroende!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora Titan Junior Classic fiber padelracket

Utforska padeluniversumet med Vibora Titan Junior Classic Fiber 2024, ett padelracket designat specifikt för den nya generationen spelare. Skapat för unga entusiaster som söker kvalitet och prestanda, detta modell är synonymt med innovation och anpassningsförmåga på padelbanan.

Vibora Titan Junior Classic Fiber 2024 utmärker sig med sin lätthet och motståndskraft, avgörande egenskaper för att barn ska kunna utföra sina bästa slag med lätthet och säkerhet. Med detta racket blir varje match en inlärnings- och nöjeserfarenhet.

Egenskaper för Vibora Titan Junior Classic Fiber 2024 padelracket

  • Optimerad vikt för att underlätta hantering av barn.
  • Hybrid design med tårdroppeform och medel till låg balans.
  • Konstruktion i glasfiber som ger stor spelbarhet.
  • Kärnan av polyetenskum erbjuder exceptionell komfort vid bollträff.
  • Den innovativa designen av racketens hals reducerar vibrationer och förbättrar stabiliteten i spelet.
  • Ingår i Vibora 2024 racketkollektion.

Vem är det för?

Detta racket är avsett för barn mellan 7 och 12 år som börjar med padel eller de som redan visar skicklighet på banan. Vibora Titan Junior Classic Fiber anpassar sig till olika spelstilar och ger oslagbara känslor till unga idrottare.

Varför kommer du att gilla det?

Med sin ungdomliga design och enkel anpassning är Vibora Titan Junior Classic Fiber 2024 den ideala partnern för prestanda på banan för de yngsta. Dess vita finish och estetik inspirerad av vuxenmodellerna gör det till ett oemotståndligt val.

Upptäck mer om märket Vibora

Vibora Padel har sedan starten varit i framkanten för innovation inom padelracketar. Dess historia är en berättelse om engagemang för excellens och fokus på att möta varje spelares krav, alltid med sikte på att överträffa förväntningarna med varje ny design.

Med Vibora Titan Junior Classic Fiber 2024 fortsätter Vibora sitt arv av perfektion. Detta racket är en spegling av märkets dedikation och djupa kunskap i tillverkningen av högkvalitativa padelutrustningar som står ut på banan och på marknaden.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 310-330 gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter