Vibora Yarara Xtreme 3K 2024
  • Vibora Yarara Xtreme 3K 2024
  • Vibora Yarara Xtreme 3K 2024

Vibora Yarara Xtreme 3K 2024

PVP: 2 029,45 kr
2 028,91 kr
-1% Vibora
Vibora Yarara Xtreme 3K A000443 | Ta ditt spel till nästa nivå med Vibora Yarara Xtreme 3K 2024, padelracketet som kombinerar elegans och högsta styrka i varje slag. Förvandla din närvaro på banan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora Yarara Xtreme Elite 3K padelracket

Upptäck kraften och elegansen på padelbanan med Vibora Yarara Xtreme 3K 2024, ett mästerverk av design och prestanda. Dess hybrida kroppsform och gyllene färg kommer inte bara att göra dig till spelets visuella kung, utan också ge dig en balanserad spelstil mellan kraft och kontroll.

Med Vibora Yarara Xtreme 3K kommer du att märka en betydande förbättring i varje slag. Den avancerade 3k-kolkompositionen tillsammans med mellantät EVA-skum laminerad gummi resulterar i en padelracket som svarar med precision under tryck, vilket låter dig ta ditt spel till nästa nivå 2024.

Egenskaper för Vibora Yarara Xtreme 3K 2024 padelracket

  • 3k kolfiber yta i en bländande guld färg med satin textur och 3D finish.
  • Medelbalans och hybrid form, designade för att erbjuda mångsidighet och styrka i spelet.
  • Robust konstruktion med guld 3k kol för en högpresterande padelracket.
  • Brodesign inspirerad av jubileumsmodellen för ökad stabilitet i spelet.
  • Mellantät laminerad EVA-skum som garanterar en mjuk känsla och snabb respons.
  • Tillhör Vibora padelracketsamlingen 2024.

Vem är den avsedd för?

Vibora Yarara Xtreme 3K är det självklara valet för avancerade spelare som värdesätter högsta prestanda i varje poäng. Det är en padelracket som stödjer din ambition, designad för dem som vill stå ut på banan med kraft och precision.

Varför kommer du att gilla den?

Den kommer att fängsla dig inte bara med sin förmåga att förbättra ditt spel, utan också med sin imponerande estetik. Vibora Yarara Xtreme 3K återvänder med en oöverträffad närvaro, uppvisande en design i guld kol som lovar att vara centrum för alla blickar.

Upptäck mer om märket Vibora

Vibora Padel är synonymt med innovation och excellens i padelvärlden. Med ett orubbligt engagemang för kvalitet har märket tjänat en plats på toppen genom att tillhandahålla spelare med utrustning som inte bara möter, utan överträffar förväntningarna.

Viboras historia är präglad av en konstant strävan efter perfektion. Från början har den utmärkt sig genom sin förmåga att kombinera spjutspetsteknologi med sofistikerad design, vilket säkerställer att varje padelracket inte bara är ett spelredskap, utan också ett uttryck för ambition.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter