Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Lethal Attack 2022
  • Vibora Lethal Attack 2022
  • Vibora Lethal Attack 2022

Vibora Lethal Attack 2022

PVP: 2 029,45 kr
1 217,13 kr
-41% Vibora
Paddelpadel rackettset Vibora Lethal Attack 2022 | Ta kraftfulla bilder med detta Vibora powerracket, en modell som inte kommer att lämna dig oberörd för sin prestanda på banan eller för sin spektakulära design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vibora dödlig attack Azul

En av de mest efterlängtade kollektionerna anländer till vår webbutik: Vibora 2022. I den hittar du återutgivningen av det blå Lethal Attack padel racket, en modell som anfallare verkligen gillar eftersom den presenterar ett diamantformat med hög balans, vilket ökar dess träff. för att enkelt få ut bollen.

Även om det är ett powerracket, försummar det inte komforten eftersom det innehåller mjukt eva-gummi inuti, så det genererar en bekvämare träff och förbättrar bollutbytet. För strukturen har kol använts tillsammans med 3k tyg i blått på planen. gör dem mer motståndskraftiga och förbättrar även deras estetik.

Vibor-a Lethal Attack i blått, funktioner

  • Få mer kraft i ditt spel med nya Vibora Lethal Attack 2022.
  • Större effekt och otrolig touch tack vare det mjuka gummit inuti.
  • Mer styrka och styvhet med användning av kol i röret.
  • Yta med 3k blått tyg för att uppnå en torrare touch.
  • Diamantformat med hög balans som gör det till ett power padel racket.
  • Den behåller sin karakteristiska hjärtdesign för att förhindra vridning.
  • Finns i avancerad serie av Vibor-a Padel 2022 racket.

Vem är det till? Fokuserade mer på offensiva spelare, de som gillar att slå bollen hårt och behöver en powerracket för att kunna ta sina bästa skott nära nätet, samtidigt som de bibehåller utmärkt komfort hela tiden.

Varför kommer du att gilla det? För på ett estetiskt plan kommer du att älska dess finish. Den här säsongen presenterar den en typ av kol i en blå färg som ökar dess prestanda och som också bidrar till att förbättra dess estetik, kombinerar blå toner med en slät glans finish.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Josete Rico bland många andra.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter