Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Naya Classic Edition
  • Vibora Naya Classic Edition

Vibora Naya Classic Edition

PVP: 2 358,51 kr
2 122,70 kr
-10% Vibora
Vibora Naya Classic Edition padel racket | En av de bästa Vibora damracket är tillbaka, en mycket välbalanserad, lätt och hanterbar modell som låter dig ta dina bästa slag på banan
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket för kvinnor Vibora Naya Classic Edition

Utrusta dig med de senaste nyheterna från de bästa varumärkena i vår webbutik. Vi presenterar det nya Naya Classic Edition fuchsia padel racket, en modell tillgänglig i den nya Vibor-a Padel 2022. Den kännetecknas av sin mångsidighet tack vare sitt överdimensionerade format och mer fokuserade balans.

Eftersom det är ett racket för kvinnor har det designats med en lätt vikt så det är mycket hanterbart. 100 % kol med 3k tyg på ytan har använts för strukturen. Den ger också mycket sötma vid beröring tack vare det mjuka eva-gummit inuti, vilket ger större sensationer.

Vibor-a Naya Classic Edition rosa, funktioner

  • Vibora Naya Classic Edition har en lätt vikt, ungefär mellan 355 - 365 gram.
  • Mångsidig damskyffel, i oversize formformat och innehöll balans.
  • Bra bolleffekt och mindre vibrationer med det mjuka eva-gummit inuti.
  • Kolstruktur och förstärkt hjärtområde.
  • 3k tygyta som ger den större motstånd.
  • Enfärgad materialdesign med central logotyp och detaljer i fuchsia.
  • Finns i Vibor-a 2022 damracketkollektion.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den perfekt för kvinnor på avancerad eller hög nivå som letar efter en hanterbar mångsidig padel racket eftersom den, tack vare formen, balansen och vikten på Naya, erbjuder exceptionell prestanda på banan.

Varför kommer du att gilla det? För i denna utgåva har varje detalj av dess estetik tagits om hand, så du kommer att njuta av ett fantastiskt Vibora padel racket för kvinnor. Den återkommer med en slät matt finish i exponerad kolfiber och alla rosa detaljer, spektakulära!

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Mjuk
Våra bästa produkter