Vairo Helix 6.1
  • Vairo Helix 6.1

Vairo Helix 6.1

PVP: 1 919,75 kr
1 151,30 kr
-41% Vairo
padelracket Vairo Helix 6.1 | Ta fram ditt bästa spel med detta mångsidiga Vairo-racket, en modell som anpassar sig snabbt tack vare kombinationen av kol, glasfiber och eva-gummi i kärnan
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 4 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Vairo Helix 6.1 Azul

Välj din bästa allierade på banan med den nya kollektionen av produkter från Vairo Padel 2022. Njut av både attack och försvar med det nya Helix 6.1 padelracket i blå och orange detaljer, en av de mest balanserade eftersom den presenterar ett överdimensionerat format med balansmedium, så den är mycket välbalanserad i kraft och kontroll.

För sin konstruktion har kol använts i ramen, vilket förstärker omkretsen för större styvhet och har ett skydd i den övre delen. Glasfiber har använts för ansiktena, ett mer flexibelt material som förbättrar dess anpassning. För att avsluta kommer du att njuta av en bra start och komfort tack vare eva-gummit inuti.

Vairo Helix 6.1 blå och orange, egenskaper

  • Vairo Helix 6.1 har en droppform med centrerad balans, vilket ger kraft och kontroll i lika mått.
  • Röret har tillverkats med kol, vilket ger större motstånd.
  • Undvik repor och stötar med skyddet integrerat i ramen.
  • Den innehåller en eva gummikärna för en mjukare touch.
  • Mångsidig racket för mellannivåspelare.
  • Förstärkningar i hjärtområdet för en stabil träff.
  • Ny kollektion av Vairo Padel 2021 padelracket.

Vem är det till? Den riktar sig till spelare med en mångsidig spelstil, som vill ta sina bästa slag från alla delar av banan, eftersom Helix är mycket balanserad och tack vare sin konstruktion är den lätt att spela med.

Varför kommer du att gilla det? För att den sammanför märkets bästa material och design till ett oslagbart pris. Den har en spektakulär finish med sin kombination i blått, grått och orange hjärta.

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

För närvarande är Padel Vairo ett av de ledande varumärkena inom padelsektorn. Det har producerat kompletta kollektioner av produkter anpassade till varje typ av spelare och spelstil i många år.

För att göra detta är det engagerat i innovation när det gäller att tillverka hela sitt utbud av padelracket, kläder eller tillbehör. Upptäck dess kompletta katalog med padel, du kommer säkert att hitta den bästa allierade för att få ut det mesta av ditt spel.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter