Star Vie Aquila Pro 2024
  • Star Vie Aquila Pro 2024
  • Star Vie Aquila Pro 2024

Star Vie Aquila Pro 2024

PVP: 2 232,40 kr
2 028,35 kr
-10% Star Vie
Star Vie Aquila Pro PSTAP11000 | Upptäck nya Star Vie Aquila Pro 2024, din perfekta partner för ett kraftfullt och absolut kontrollerat padelspel. Upplev kraft med precision nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Star Vie Aquila Pro

Introduktion av Star Vie Aquila Pro 2024, ett under av en padelracket för padel-älskare som söker ett överlägset alternativ på banan, som ger oslagbar kraft samtidigt som den behåller exceptionell kontroll över varje slag. Dess noggranna design och 100% Carbon 3K konstruktion i både plan och tubform, säkerställer att varje slag är både en fröjd och ett hot mot motståndarna i varje match.

Skapad för att revolutionera ditt spel och skapa en oöverträffad padel-upplevelse, är denna racket inte bara en sportutrustning, den är din allierade på banan, som svarar på var och en av dina rörelser och slag med precision och kraft, garanterar en effektivitet i ditt spel som du kommer märka från första användningen. Ett ojämförbart luftspel och en acceleration som får dig att sticka ut i varje poäng.

Egenskaper för racket Aquila Pro

  • Teknologierna Carbon Fiber och Tubular Carbon som ger styrka och hållbarhet.
  • Power Balance för att optimera viktfordelningen och maximera kraften i varje slag.
  • Gummi Pro 50 för en ideal balans mellan kraft och kontroll.
  • Reinforcement Torsion System för att minimera vibrationer och erbjuda ett bekvämt och stabilt grepp.
  • Anatomic Bridge Design som underlättar en korrekt hållning vid slag.
  • Tillhör kollektionen av padelracketar Star Vie 2024.

Vem är den avsedd för?

Star Vie Aquila Pro är särskilt riktad till padelspelare som inte bara vill förstärka sin attack utan också behålla en hög nivå av kontroll över sina slag. Idealisk för dem som inte vill offra kontroll för kraft och söker elitprestanda i varje match, och ger den trygghet de behöver för att möta alla rivaler på banan.

Varför kommer du att gilla den?

Med Aquila Pro från Star Vie kommer du att bli förälskad i ditt spel igen, tack vare dess oslagbara prestanda och högkvalitativa konstruktion som inte bara förbättrar ditt spel utan också låter dig utforska nya möjligheter vid varje slag. Dess hållbarhet och den implementerade teknologin garanterar att varje match är en ny möjlighet att upptäcka din fulla potential.

Lär dig mer om märket Star Vie

Star Vie har varit synonymt med kvalitet och innovation i padelvärlden, alltid strävande efter att erbjuda spelare alternativ som inte bara uppfyller utan överträffar deras förväntningar på banan. Sedan starten har det varit ett märke som har satt teknik och design i spelarnas tjänst, alltid garanterande produkter av högsta kvalitet.

Märket har valts av både professionella och amatörspelare, och byggt upp ett solidt och pålitligt rykte på padelracketmarknaden. Varje kollektion av Star Vie-racketar lovar inte bara kvalitet och hållbarhet utan också en förbättrad spelupplevelse som har blivit ett särdrag för märket.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-385 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter