Star Vie Dronos Speed 2024
  • Star Vie Dronos Speed 2024
  • Star Vie Dronos Speed 2024

Star Vie Dronos Speed 2024

PVP: 2 413,40 kr
2 192,90 kr
-10% Star Vie
Star Vie Dronos Speed PSTDS11000 | Upplev revolutionen inom padel med Star Vie Dronos Speed 2024. Kombinerar kraft och kontroll för att höja ditt spel. Våga känna förändringen!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Dronos Speed Padelracket

Introducerar Star Vie Dronos Speed 2024, den senaste innovationen inom padel racketar som kombinerar kraft, kontroll och komfort på ett felfritt sätt. Designad för spelare som vill utmärka sig på padelbanan, står denna modell ut inte bara för sin estetik, utan också för sina avancerade tekniska egenskaper som lovar att revolutionera ditt spel.

Signerad av det prestigefyllda märket Star Vie, lovar denna modell att bli en referens inom padelvärlden, vilket garanterar spelarna en oöverträffad spelupplevelse med en exceptionell känsla och slag. Vi inbjuder dig att upptäcka allt denna padelracket har att erbjuda.

Egenskaper för Star Vie Dronos Speed 2024 padelracket

  • Perfekt balanserad med tårform och medelbalans, vilket ger en oöverträffad mångsidighet i varje slag.
  • Tillverkad med koltub och 3k-väv i planen för en oöverträffad hållbarhet och styrka.
  • Inre av supermjukt gummi som garanterar en exceptionell känsla i varje slag.
  • Tack vare planeternas grovhet kan du lägga mer effekt på bollen i varje slag.
  • Det nya integrerade noene-greppet minimerar vibrationerna, skyddar din arm och ger en unik känsla i varje slag.
  • Tillhör Star Vie 2024 padelracket-kollektion.

Vem är den riktad till?

Denna padelracket är det idealiska valet för spelare som tränar och tävlar regelbundet, de som letar efter en perfekt kombination av kraft, kontroll och komfort. Dessutom kommer dess noggranna och exceptionella finish att få dig att sticka ut i varje match på padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att bli kär i Star Vie Dronos Speed 2024 från första slaget. Dess mjuka slag tack vare det nya noene-greppet ger dig oslagbar kontroll utan vibrationer. Dess stilrena finish garanterar inte bara optimal prestanda utan kommer också att få dig att skina på padelbanan.

Läs mer om Star Vie-märket

Star Vie är ett ledande märke inom padelvärlden, känt för sitt engagemang för innovation och kvalitet. Sedan starten har de varit i framkant av tekniken, vilket tar design och funktionalitet av padel racketar till nästa nivå.

Med en rik historia av prestationer och ett arv av excellens har Star Vie blivit synonymt med precision, hållbarhet och elegans. Varje padelracket är ett vittnesmål om deras passion och engagemang för att erbjuda spelare högpresterande verktyg som hjälper dem att skilja sig ut i varje match.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter