Star Vie Metheora Dual 2024
  • Star Vie Metheora Dual 2024
  • Star Vie Metheora Dual 2024

Star Vie Metheora Dual 2024

PVP: 2 654,74 kr
2 412,31 kr
-10% Star Vie
Star Vie Metheora Dual PSTMD11000 | Upptäck Star Vie Metheora Dual 2024, racketen som omdefinierar balansen mellan kraft och kontroll. Upptäck professionellt spel och höj din nivå!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Metheora Dual Padelracket

Upptäck den nya Star Vie Metheora Dual 2024, en padelracket som presenterar sig som den perfekta balansen mellan kontroll och kraft. Tack vare dess Dual Density-konstruktion, anpassar den sitt svar på varje slag, och erbjuder komfort i de mjuka träffarna och explosivitet i de offensiva slagen. Dessutom är dess attraktiva design med kolfinish och lila profil helt enkelt spektakulär, och förmedlar en djärv och professionell stil i varje match.

Star Vie Metheora Dual 2024 drar nytta av avancerade teknologier som Full Plane Effect och Five Sides Tech, som förbättrar ditt spel genom att tillhandahålla överlägsen kontroll och optimerad aerodynamik. Utan tvekan kommer denna racket att bli din idealiska partner på padelbanan, vilket gör att du kan dominera varje hörn och överraska dina rivaler med din precision och kraft i varje slag.

Egenskaper för Star Vie Metheora Dual 2024 padelracket

  • Utmärkt balans mellan kraft och kontroll för att dominera padelbanan.
  • Dual Density-konstruktion som anpassar sig till alla typer av slag.
  • Ruggad yta i relief för omöjliga effekter.
  • Koltub och 3K-fabrik på ytan för maximal styrka och styvhet.
  • Nytt Noene-grepp som absorberar vibrationer, vilket ger en mer bekväm träff.
  • Ingår i Star Vie 2024 padelracketkollektion.

Vem riktar den sig till?

Vi rekommenderar Star Vie Metheora Dual 2024 för spelare med en avancerad spelstandard, som tränar mellan 3 till 4 gånger i veckan. Om du letar efter en balanserad racket som låter dig försvara dig stadigt och snabbt gå till attack, är detta utan tvekan ditt bästa val.

Varför kommer du att gilla den?

Star Vie Metheora Dual 2024 erbjuder inte bara exceptionell prestanda, utan också en mycket bekväm slagskänsla och oslagbara känslor på banan. Dess djärva och moderna design, med en kombination av synlig kol, lila profil och kontrastlogo, kommer att fånga allas blickar.

Läs mer om märket Star Vie

Star Vie är ett erkänt märke inom padelvärlden, med en avundsvärd historia av att skapa högkvalitativa och högpresterande padelracketar. Sedan starten har de ständigt strävat efter innovation för att erbjuda spelare verktyg som förbättrar deras spel i varje match.

Med en solid bas i Spanien har Star Vie expanderat sin närvaro internationellt, och etablerat sig som ett pålitligt märke som är föredraget av många padelproffs. Varje Star Vie racket är synonymt med precision, kvalitet och banbrytande design.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter