Star Vie Triton Pro 2024
  • Star Vie Triton Pro 2024
  • Star Vie Triton Pro 2024

Star Vie Triton Pro 2024

PVP: 2 775,41 kr
2 522,00 kr
-10% Star Vie
Star Vie Triton Pro PSTTP11000 | Utforska Star Vie Triton Pro 2024, designad för att boosta ditt aggressiva spel på banan - njut av dess perfekta balans och överlägsen kontroll vid varje slag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Triton Pro Padelracket

Upptäck Star Vie Triton Pro 2024, en padelracket designad för entusiaster av aggressivt spel. Triton Pro-modellen från Star Vie är en uppenbarelse på banan, och erbjuder perfekt balans för spelare som vill förbättra sitt spel med en högkvalitativ racket. Dess strömlinjeformade design, kombinerat med avancerade teknologier som Anatomic Bridge Design och Full Plane Effect, möjliggör större hanterbarhet och precision vid varje slag, och garanterar en oöverträffad upplevelse på padelbanan.

Den här modellen kännetecknas av Triton Balance som ger en unik balans och möjliggör bättre anpassning i spelet. Dessutom ökar dess Longer Handgrip-teknologi kontrollen och kraften i varje slag. Star Vie Triton Pro 2024 tar inte bara ditt spel till en annan nivå, den har också en avundsvärd estetik med sin kolfiberfinish, vita profil och silverlogotyp, vilket reflekterar kvaliteten och traditionen av Star Vie i varje detalj.

Funktioner Star Vie Triton Pro 2024 padelracket

  • Extra kraft tack vare en något hög balans, vilket gör det lätt att slå ut bollen x3 med stor lätthet.
  • Tårdroppeform som skapar en optimal sweet spot för decentraliserade bollar.
  • Dubbla lager av 3k-kolfiber i planen, vilket ger ökad styvhet.
  • Gummi med medium densitet som ger en hård racketkänsla.
  • Tillhör Star Vie 2024 racketkollektion.

Vem är den avsedd för?

Vi rekommenderar Star Vie Triton Pro 2024 till erfarna spelare som föredrar att spela nära nätet för att utveckla ett mer aggressivt spel. Om du behöver extra kraft i varje slag är den här modellen din idealiska partner. Med Triton Pro är kraftfulla slag garanterade, vilket låter dig dominera spelet och ta adrenalin på padelbanan till högsta nivå.

Varför kommer du att gilla den?

Star Vie Triton Pro 2024 älskas för sin fantastiska prestanda på banan och dess premiumfinish. Dess kolfiberdesign, tillsammans med det vita profilområdet och silverlogotypen, är inte bara elegant utan reflekterar också robustheten och hållbarheten som varje spelare behöver. Dess återkomst i den här upplagan har tagit prestanda och estetik till en ny nivå, och säkerställer att varje slag räknas.

Upptäck mer om varumärket Star Vie

Star Vie är ett erkänt varumärke inom padelvärlden för sitt engagemang för att erbjuda produkter av högsta kvalitet. Sedan starten har de upprätthållit en tradition av excellens, och kontinuerligt innoverat i design och teknologi för att ge spelarna en överlägsen upplevelse på padelbanan.

Star Vies engagemang för att producera exceptionella padelracketar återspeglas i varje modell. Deras historia präglas av en konstant evolutionsresa, med målet att alltid tillgodose de mest krävande spelarnas behov och bidra till padelns tillväxt och popularitet över hela världen.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter