Star Vie Astrum Soft 2024
  • Star Vie Astrum Soft 2024
  • Star Vie Astrum Soft 2024

Star Vie Astrum Soft 2024

PVP: 2 896,08 kr
2 631,71 kr
-10% Star Vie
Star Vie Astrum Soft PSTAM11000 | Upptäck Star Vie Astrum Soft 2024 padelracket och lyft ditt spel till en annan nivå. Innovativ design, optimal balans och banbrytande teknik väntar på dig
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Astrum Soft padelracket

Upptäck den revolutionerande designen och den oöverträffade funktionaliteten hos padelracket Star Vie Astrum Soft 2024. Denna tekniska underverk skapad av Star Vie ger dig en helt upphöjd upplevelse på banan, tack vare dess exceptionella balans som snabbar på rörelserna och minimerar spelarens ansträngning, vilket låter dig njuta av överlägsen acceleration i varje slag.

Modellen Astrum Soft är utrustad med Full Plane Effect-teknologin, som erbjuder en racket-yta med en stjärnformad rugositet, vilket möjliggör bättre kontroll i spelet och förmågan att skapa effekter på bollen med stor precision. Dessutom ger användningen av 3K-kolfiber på racketens yta en aldrig tidigare skådad hållfasthet och styvhet, vilket resulterar i en anmärkningsvärd explosivitet och kraft vid utförandet av varje slag.

Funktioner padelracket Star Vie Astrum Soft 2024

  • Stor slagyta med rund form, vilket garanterar precision och komfort i varje slag.
  • Utsökt känsla med den mjuka eva-gummin på insidan, förbättrar spelarens upplevelser.
  • Nya Noene-greppet minimerar vibrationer, och ger ett säkert och precist grepp.
  • Möjlighet att utföra omöjliga effekter tack vare den grova ytan.
  • Användning av 3K-kolfiberväv för att garantera hållfasthet och hållbarhet.
  • Tillhör kollektionen av padel racket Star Vie 2024.

Vem riktar sig till?

Den Star Vie Astrum Soft 2024 är idealisk för erfarna idrottare som redan spelar intensivt och letar efter en balanserad racket med medel touch. Om du vill njuta av banan utan gränser och ta ditt spel till en högre nivå, är detta den perfekta racket för dig.

Varför kommer du att tycka om det?

Med det nya Noene-greppet, låter Star Vie Astrum Soft 2024 dig spela utan att oroa dig för vibrationer. Dessutom kommer denna version av Astrum tillbaka med en felfri finish som inte bara förbättrar din prestation på banan, utan också får dig att sticka ut med sin sofistikerade design. Upplev padel-teknologins evolution och känn innovationen i varje slag!

Lär dig mer om märket Star Vie

Star Vie är ett välkänt märke i padel-världen, erkänt för sin tradition av att skapa högkvalitativa och högpresterande racketar. Sedan dess början har det utmärkt sig för innovation och excellens i varje produkt som lanseras på marknaden.

Med en rik arv av historia och framgång fortsätter Star Vie att sätta standarden i branschen, erbjuder spelare toppmodern utrustning som överträffar förväntningarna och sätter nya standarder i padel-teknologi. Vänta inte längre och känn evolutionen med Star Vie!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter