Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Vie Raptor Black
  • Star Vie Raptor Black
  • Star Vie Raptor Black
  • Star Vie Raptor Black

Star Vie Raptor Black

PVP: 3 509,30 kr
2 961,35 kr
-16% Star Vie
Star Vie Raptor Svart padelracket | Maximal prestanda på banan med Star Vie Raptor Black padelracket, en mycket välkompenserad modell där rött Colours Carbon 3K-material har använts
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Raptor Svart padelracket

Få de mest exklusiva produkterna i vår padelbutik online. Köp den nya utgåvan av Raptor Black padelracket, en modell som Star Fri 2023 har utvecklat med sina bästa material. I det här fallet kombinerar den ett dubbelt lager av kol: rött Colours Carbon 3K-tyg med Carbon 3K som förbättrar dess prestanda.

Eva soft V30-gummi har använts för kärnan, ett mjukt skum som ger den en mjukare touch samt bra uteffekt. Det uppvisar också grovhet på ytan, något som hjälper oss att enkelt spela toppspinslag. Slutligen presenterar den en Star Balance-design i hjärtat, något som avsevärt förbättrar dess hanterbarhet.

Star Vie Raptor svart, egenskaper

  • Star Vie Raptor Black 2023 kombinerar en rund form och medium balans.
  • Mångsidig padelracket, ger kontroll i försvaret och bra lön nära nätet.
  • 2 typer av kol har använts för att ge det mer styvhet: Färger Carbon 3K röd med Carbon 3K.
  • Det gör det möjligt att ge mer effekt till bollen tack vare Full Plane Effect-finishen.
  • Oslagbara förnimmelser när man slår med gummit som används inuti.
  • Ny design av Star Balance-bryggan som fördelar vikterna väldigt bra.
  • Högpresterande racket för avancerade spelare.
  • Den tillhör Black Edition-serien av Star Fri 2023padelracket.

Vem är det till? Vi tycker att det är perfekt för en spelare på avancerad nivå, med en mångsidig spelstil och det är därför de vill ha makt och kontroll i sina händer lika mycket, något som nya Raptor perfekt uppfyller tack vare sin form, balans och material.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett mycket välbalanserat racket, som ger kraft och kontroll i varje handling. Den presenterar också en spektakulär finish med användningen av den nya typen av kol i rött, så den kombinerar kolet sett med de röda detaljerna.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Den har en lång historia i branschen, tillverkar sina produkter i Spanien och använder alltid den senaste tekniken på sina padelracket och andra tillbehör för att tillfredsställa spelarnas behov.

Njut av deras nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dina behov bäst. Dessutom har den stöd från professionella spelare från World Padel Tour, ett tydligt exempel på dess kvalitet.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter