Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Vie Raptor Junior 2021
  • Star Vie Raptor Junior 2021
  • Star Vie Raptor Junior 2021

Star Vie Raptor Junior 2021

PVP: 755,83 kr
679,04 kr
-11% Star Vie
padel racket Star Vie Raptor Junior 2021 | Fantastiskt Star Vie padel racket för pojkar, det har de bästa materialen och teknikerna på marknaden samt en estetik som liknar Frank Stupa padel racket.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket för pojke Star Vie Raptor Junior röd

Få de små att njuta av det med det nya Raptor Pro Junior padel racket, som ingår i den senaste Star Vie 2021-kollektionen. Det är en kopia av Frank Stupas racket, märkets stjärnspelare, så den har en liknande estetik och spelarens signatur.

Den har det tunnaste handtaget, reducerad vikt och ger en perfekt balans mellan kraft och kontroll tack vare sitt runda format och medelbalans. Glasfiber och mjukt EVA-gummi har använts för fantastiska sensationer och som en nyhet denna säsong innehåller det grovhet i planen.

Star Vie Raptor för pojkeröd, funktioner

  • Tunnare manschett och lättare vikt på Star Vie Raptor Junior 2021.
  • padel racket balanserad av sitt runda format och innehöll balans.
  • Anpassning av Frank Stupa padel racket för de minsta.
  • Bra spelbarhet tack vare glasfiberkonstruktionen.
  • Grov ytfinish för att förstärka effekterna.
  • Exceptionell touch tack vare det mjuka eva-gummit inuti.
  • Ingår i Star Vie 2021-serien av Padel rackets för pojkar.

Vem är det till? Designad för barn som spelar regelbundet eller tänker börja göra det, eftersom det är ett mycket välbalanserat padel racket, som ger den kraft och kontroll de behöver för att förbättras dag för dag.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det ger barn den bästa känslan av lätthet, komfort och kontroll. Dessutom är det estetiskt en kopia av nya Raptor Pro 2021, Frank Stupas racket, eftersom de tack vare kombinationen av svart, rött och vitt är nästan identiska!

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro eller systrarna Alayeto.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2021
Våra bästa produkter